Congres creatieve training

Start2Create Academy – juni

Datum

26 jun 2018 t/m 27 jun 2018

Locatie

Hotel Bellevue Groothoofd, Boomstraat 37, Dordrecht

BIJNA VOL!

In de Start2Create Academy leer je onze Creatief Trainen methode. De creatieve opleiding voor sportprofessionals toont je niet alleen de tools, maar je leert ook hoe je deze het beste kunt inzetten. Met als doel dat jij de kennis en methoden van Start2Create zelf kunt gaan gebruiken binnen jouw organisatie.

We gaan aan de slag met actuele vragen van de deelnemers en passen daar creatief denken methodes op toe. Zo min mogelijk theorie, zo veel mogelijk praktische oefeningen. Er zijn creatieve tools om tot nieuwe en concrete plannen te komen. Ook kun je de tools inzetten om kernwaarden, beleid en interne processen vanuit een nieuw perspectief te zien en uit te werken. We praten over afstandsbedieningen, Barbapappa, absurd denken, marsmannetjes en kleuren. De Academy is een tweedaagse opleiding met een terugkomdag (zes dagdelen totaal).

“Ik vind de tweedaagse Creatief Denken echt een aanrader, omdat je veel praktische creatieve tools leert waar je direct mee aan de slag kunt.”

Gwenda Tromp – Rotterdam Sportsupport

 

Aantal deelnemers: 6 – 12

 

Na afloop van de Start2Create Academy:

Investering

De investering voor de tweedaagse opleiding bedraagt € 995,- per deelnemer (ex BTW). Lunches, coachingsdiner, overnachting en ontbijt zijn inbegrepen.

Ontmoeten we jou op onze Start2Create Academy?
Je kunt je hieronder inschrijven. Heb je nog vragen? We zijn bereikbaar op 010-3030090 of via kyra@start2create.nl / etienne@start2create.nl.

Inschrijven