Sportprofessional 3.4 – juni

Datum

05 jun 2018
10.00 - 16.00

Locatie

Boerderij de Boerinn, Mijzijde 6, Kamerik

Sportprofessional 3.4

De dagtraining om met andere ogen naar je functie als sportprofessional te kijken. Praktische tools om sportclubs en andere partijen in beweging te krijgen. Of je nu buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, sportconsulent, sportmakelaar of verenigingsondersteuner bent.

Dag beleidsdenken. Hallo creatief denken! Betrokkenheid creëren in plaats van weerstand tegenkomen. Door anders contact te leggen met sportclubs. Anders samenwerken met lokale partijen. Clubs helpen in hun transitie. Stap weg van advies, stap in het proces. Met praktische, creatieve tools voor je dagelijkse werk. Die je plezier geven. Energie. Nieuwe inzichten. Originele plannen. Met draagvlak.

“Veel goede en praktische tools waar een ieder meteen mee aan de slag kan. Er zat veel vaart en energie in de workshop,” aldus een sportprofessional (3.4).

De investering voor deze dagtraining is €275,- per persoon (ex BTW).
Lunch is inbegrepen. Ook krijg je aan het einde van de dag het gastvrijheidsspel of twee setjes ‘Wie ben jij?’-vragenkaarten mee.

Ontmoeten we jou op de Sportprofessional 3.4 training?
Je kunt je hieronder inschrijven. Heb je nog vragen? We zijn bereikbaar op 010-3030090 of via kyra@start2create.nl / etienne@start2create.nl.

Inschrijven