Start2Create Academy – januari

Datum

29 jan 2019 t/m 30 jan 2019
En 21 maart!

Locatie

Zeist

Wil je sportverenigingen eens op een andere manier in beweging krijgen? Praktische tools in handen krijgen om mensen te ondersteunen in diverse vraagstukken? Tot ideeën en plannen komen waar enthousiasme en betrokkenheid voor is

In de Start2Create Academy ervaar je creatief denken tools en hoe je ze zelf ook praktisch kunt inzetten. Je kunt met de tools verenigingen uit hun vaste denkkaders laten stappen en zelf begeleiden naar nieuwe inzichten en oplossingen. Je kunt de tools ook inzetten in je eigen (sport)organisatie.

We gaan aan de slag met actuele vragen van de deelnemers en passen daar creatief denken op toe. Er zijn creatieve tools om tot nieuwe inzichten en concrete plannen te komen. Ook kun je de tools inzetten om kernwaarden, beleid en interne processen vanuit een nieuw perspectief te zien en uit te werken. We praten over afstandsbedieningen, Barbapappa, absurd denken, marsmannetjes en kleuren.

Na afloop van de Start2Create Academy:


Investering:

De investering voor de driedaagse opleiding bedraagt € 1250,- per deelnemer (ex BTW).

Lunch, diner en avondprogramma, overnachting en ontbijt zijn erbij inbegrepen.

Terugkomdag: 21 maart 2019.

Ontmoeten we jou op onze Start2Create Academy?
Je kunt je hieronder inschrijven. Heb je nog vragen? We zijn bereikbaar via kyra@start2create.nl (06 19836263) / etienne@start2create.nl.

Inschrijven