Start2Create Academy – oktober

Datum

17 okt 2018 t/m 18 okt 2018
Terugkomdag: 12 december

Locatie

Zeist: nog 2 plekken beschikbaar!

Creatief Besturen voor sportbestuurders

Wil je sportverenigingen eens op een andere manier in beweging krijgen? Praktische tools in handen krijgen om mensen te ondersteunen in diverse vraagstukken? Tot ideeën en plannen komen waar enthousiasme en betrokkenheid voor is

In de Start2Create Academy ervaar je creatief denken tools en hoe je ze zelf ook praktisch kunt inzetten. Je kunt met de tools verenigingen uit hun vaste denkkaders laten stappen en zelf begeleiden naar nieuwe inzichten en oplossingen. Je kunt de tools ook inzetten in je eigen (sport)organisatie.

We gaan aan de slag met actuele vragen van de deelnemers en passen daar creatief denken op toe. Er zijn creatieve tools om tot nieuwe inzichten en concrete plannen te komen. Ook kun je de tools inzetten om kernwaarden, beleid en interne processen vanuit een nieuw perspectief te zien en uit te werken. We praten over afstandsbedieningen, Barbapappa, absurd denken, marsmannetjes en kleuren.

Vanaf nu is de Start2Create Academy een driedaagse opleiding.
17 & 18 oktober en de terugkomdag op 12 december!

Veel geleerd over het begeleiden van het creatieve denkproces en dat in een luchtige en prettige sfeer. Ik ga aan de slag met sportbestuurders, vrijwilligers en collega’s om de meest absurde ideeën uit te werken tot haalbare plannen voor sport en bewegen. Door deze training kan ik ze helpen om het nu écht anders te gaan doen!

Bas Löverink – Accres Apeldoorn

 

Na afloop van de Start2Create Academy:


Investering:

De investering voor de driedaagse opleiding bedraagt € 995,- per deelnemer (ex BTW).
We willen dat je zo veel mogelijk uit de Academy in je werk kan inzetten. Daarom experimenteren wij voor het eerst met een driedaagse, in plaats van een tweedaagse. Deze prijs geldt daarom alleen voor deze academy!

Lunch, diner en avondprogramma, overnachting en ontbijt zijn erbij inbegrepen.

Ontmoeten we jou op onze Start2Create Academy?
Je kunt je hieronder inschrijven. Heb je nog vragen? We zijn bereikbaar via kyra@start2create.nl (06 19836263) / etienne@start2create.nl.

Inschrijven