Incompany training

Creatieve incompany training

Hoe kun je op een verrassende wijze anderen meekrijgen in jouw ideeën? Hoe kun je themabijeenkomsten of vergaderingen met sportverenigingen zelf leuker en efficiënter inrichten? Hoe kan je je eigen organisatie uit het cirkeldenken halen? In een incompany training met Start2Create stap je uit vaste denkpatronen en kom je tot nieuwe inzichten, oplossingen en plannen. 

Start2Create neemt jouw (sport)organisatie mee in diverse Creatief Denken tools. Met energie. We spiegelen, maken je aan het lachen en laten je met andere ogen kijken naar je uitdagingen en vraagstukken. Van absurde, criminele en gekke ideeën kom je tot nieuwe, concrete en niet eerder bedachte oplossingen.

Met de Creatief Denken tools maken we je niet alleen bewust van het vaste denken en de ‘paarse krokodillen’ binnen je organisatie, maar ook hoe je kansen kunt aangrijpen op een praktische manier. De tools helpen je om verder te kijken dan de standaard oplossingen. Je leert anders kijken naar vraagstukken en je komt tot nieuwe inzichten en niet eerder bedachte plannen.


Iets voor jouw organisatie?

Onze trainingen kenmerken zich door veel interactie, snelheid en plezier. We kunnen een teamdag op verschillende manieren insteken. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden.

Met je team naar nieuwe oplossingen
Wij halen vraagstukken op en begeleiden je team of organisatie naar nieuwe oplossingen. Die vraagstukken kunnen van alles zijn. Terugloop van ledenaantallen. Samenwerkingen met andere partijen. Het betrekken van je verenigingen bij plannen en beleid. Wij formuleren er een creatief denken vraag van en kiezen er de juiste tool op uit. We laten je nieuwe oplossingen ontdekken en uitwerken tot concrete pannen.

Wil je dit combineren met een stuk teambuilding? Dat kan ook. We zetten naast creatief denken ook tools in om anders te kijken naar onderlinge communicatie en hoe je communicatie op elkaar kan afstemmen.

 

Sportprofessional 3.4
Dit is de incompany dagopleiding voor iedereen die werkzaam is in de sport en te maken heeft met verenigingen. Of je nu verenigingsondersteuner, buurtsportcoach, combinatiefunctionaris, beweegmakelaar, sportcoach of sportparkmanager bent.

Op deze dag doorlopen we de training van Welkom op de Club en leer je +/- 3 creatief denken tools zelf in te zetten. Je kijkt niet meer hetzelfde naar gastvrijheid van sportverenigingen en de beleving van de sporter die op een vereniging gevormd wordt. Je leert ook in een andere rol te stappen: die van facilitator. Je ervaart hoe het is om je advies, suggesties en oordelen achterwege te laten en een groep naar eigen ideeën te begeleiden waar draagvlak voor ontstaat. Je ontvangt feedback, leert de valkuilen van de tools en ontdekt hoe je groepjes optimaal kan aansturen.

 

Leer zelf tools
Wil je met je team creatieve tools leren, zodat je ze actief kan inzetten in je werk? Wij geven ook onze tools door! Je kan een hele dag, of meerdere dagen, besteden aan het leren van verschillende creatief denken tools. Ook hier behandelen we de vraagstukken uit de groep. Je ontvangt feedback, leert de valkuilen van de tools en ontdekt hoe je groepjes optimaal kan aansturen.

De ideale groepsgrootte is 8 tot 20 mensen. Wil je met je team meer persoonlijke feedback en vaker oefenen voor de groep? Dan is de Start2Create Academy, de meerdaagse opleiding Creatief Denken in de sport, misschien interessant voor jouw organisatie.

 

Wil je meer weten, andere opties voor jouw team verkennen of een inhouse training aanvragen? Neem contact met ons op via kyra@start2create.nl of etienne@start2create.nl. Bellen kan ook: 06-19836263.
Of vul het formulier hieronder in.