Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Incompany training

Incompany

Hoe kun je op een verrassende wijze anderen meekrijgen in jouw ideeën? Hoe kun je meetings of thema-bijeenkomsten zelf leuker en efficiënter inrichten? Hoe kan je je eigen organisatie uit het vaste denken halen?

In een incompany training met Start2Create stap je uit vaste denkpatronen en kom je tot nieuwe inzichten, oplossingen en plannen. 

Start2Create neemt jouw (sport)organisatie mee in diverse Creatief Denken tools. Met energie. We spiegelen, maken je aan het lachen en laten je met andere ogen kijken naar je uitdagingen en vraagstukken. Van absurde, criminele en gekke ideeën kom je tot nieuwe, concrete en niet eerder bedachte oplossingen. Altijd met veel interactie, snelheid en plezier.

Werken met creatieve tools
Met diverse creatief denken tools laten we je op een andere manier naar vraagstukken kijken. Nieuwe inzichten. Unieke oplossingen vinden. Of soms liggen ze juist dichtbij. Tot plannen komen, met draagvlak. Een toekomstvisie ontwikkelen. Met de 30+ creatieve tools die we inzetten kunnen we allerlei vraagstukken aanvliegen. Welke tool het wordt? Dat hangt af van de vraag. Is improviseren. Maakt het voor ons leuk. Voor jou praktisch.


Iets voor jouw organisatie?

Of je nu werkt in de sport, gemeente of bij een vrijwilligersorganisatie of onderwijsinstelling, we kunnen een incompany training op verschillende manieren insteken. We begeleiden je naar oplossingen. Of we leiden je zelf op, zodat je de tools zelf in je werk kan inzetten.

 

Teamsessie

Wij halen vraagstukken op en begeleiden je team of organisatie naar nieuwe oplossingen. Die vraagstukken kunnen van alles zijn. Het vormen van plannen en beleid. Communicatie en betrokkenheid. Samenwerkingen met externe partijen. Toekomstvisie ontwikkelen, en praktisch maken.

Wij formuleren met de groep de vragen en kiezen er een tool op uit. We laten je met het team nieuwe oplossingen ontdekken en uitwerken tot concrete pannen.

Wil je met een incompany training de cultuur in je team versterken? Dat kan ook. We zetten naast creatief denken ook tools in om anders te kijken naar onderlinge communicatie en hoe je communicatie op elkaar kan afstemmen. We laten je op een andere manier oplossingen te vinden voor vraagstukken over organisatiecultuur en onderlinge communicatie.

 

Incompany opleiding creatief denken

Wil je met je team creatieve tools leren, zodat je ze actief kan inzetten in je werk? Wij geven ook onze tools door! In 2 of 3 dagen leer je de tools inzetten. Ook hier behandelen we de vraagstukken uit de groep. Je ontvangt feedback, leert de valkuilen van de tools en ontdekt hoe je een groep optimaal kan aansturen.

Je leert ook in een andere rol te stappen: die van facilitator. Je ervaart hoe het is om je advies, suggesties en oordelen achterwege te laten en een groep naar plannen te begeleiden waar draagvlak voor ontstaat.

De ideale groepsgrootte is 8 tot 14 mensen. Wil je zelf de opleiding volgen? Dan is de Start2Create Academy misschien iets voor jou.

 

Meer informatie

In onze brochure ontdek je meer over creatief denken, incompany trainingen en de Start2Create Academy.

Wil je meer weten, andere opties voor jouw team verkennen of een incompany training aanvragen? Neem dan eens contact op met Kyra: kyra@start2create.nl / 06 19 83 62 63.
Of vul het formulier hieronder in.