Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Incompany training

Creatieve incompany training

Hoe kun je op een verrassende wijze anderen meekrijgen in jouw ideeën? Hoe kun je themabijeenkomsten of vergaderingen met sportverenigingen zelf leuker en efficiënter inrichten? Hoe kan je je eigen organisatie uit het cirkeldenken halen? In een incompany training met Start2Create stap je uit vaste denkpatronen en kom je tot nieuwe inzichten, oplossingen en plannen. 

Start2Create neemt jouw (sport)organisatie mee in diverse Creatief Denken tools. Met energie. We spiegelen, maken je aan het lachen en laten je met andere ogen kijken naar je uitdagingen en vraagstukken. Van absurde, criminele en gekke ideeën kom je tot nieuwe, concrete en niet eerder bedachte oplossingen.

Werken met creatieve tools
Met diverse creatief denken tools maken we je niet alleen bewust van het vaste denken en de ‘paarse krokodillen’ binnen je organisatie, maar ook hoe je kansen kunt aangrijpen op een praktische manier. De tools helpen je om verder te kijken dan de standaard oplossingen. Je leert anders kijken naar vraagstukken en je komt tot nieuwe inzichten en niet eerder bedachte plannen.


Iets voor jouw organisatie?

Onze trainingen kenmerken zich door veel interactie, snelheid en plezier. Of je nu werkt in de sport, gemeente of in een vrijwilligersorganisatie, we kunnen een incompany training op verschillende manieren en op maat insteken. Wel op een manier die je niet gewend bent. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden.

 

Met je team naar nieuwe oplossingen

Wij halen vraagstukken op en begeleiden je team of organisatie naar nieuwe oplossingen. Die vraagstukken kunnen van alles zijn. Terugloop van ledenaantallen. Samenwerkingen met externe partijen. Het vormen van plannen en beleid. Draagvlak vinden. Mensen uit vaste denkpatronen halen. Wij formuleren er een creatief denken vraag van en kiezen er de juiste tool op uit. We laten je met het team nieuwe oplossingen ontdekken en uitwerken tot concrete pannen.

Wil je met een incompany training de cultuur in je team versterken? Dat kan ook. We zetten naast creatief denken ook tools in om anders te kijken naar onderlinge communicatie en hoe je communicatie op elkaar kan afstemmen. We laten je op een andere manier oplossingen te vinden voor vraagstukken over organisatiecultuur en onderlinge communicatie.

 

 

Leer zelf tools

Wil je met je team creatieve tools leren, zodat je ze actief kan inzetten in je werk? Wij geven ook onze tools door! Je kan een hele dag, of meerdere dagen, besteden aan het leren van verschillende creatief denken tools. Ook hier behandelen we de vraagstukken uit de groep. Je ontvangt feedback, leert de valkuilen van de tools en ontdekt hoe je groepjes optimaal kan aansturen.

Je leert ook in een andere rol te stappen: die van facilitator. Je ervaart hoe het is om je advies, suggesties en oordelen achterwege te laten en een groep naar plannen te begeleiden waar draagvlak voor ontstaat.

De ideale groepsgrootte is 8 tot 20 mensen. Wil je met je team meer persoonlijke feedback en vaker oefenen voor de groep? Dan is de Start2Create Academy, de meerdaagse opleiding Creatief Denken in de sport, misschien interessant voor jouw organisatie.

 

Wil je meer weten, andere opties voor jouw team verkennen of een incompany training aanvragen? Neem contact met ons op via kyra@start2create.nl of etienne@start2create.nl. Bellen kan ook: 06-19836263.
Of vul het formulier hieronder in.