Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Incompany trainingen

Incompany trainingen

Wil je tot oplossingen komen voor vraagstukken waar je al tijden over struikelt? Of je collega’s meekrijgen? Loop je wel eens vast in communicatie? Of ontbreekt het aan visie?

Wat het vraagstuk of probleem ook is, Start2Create laat je anders denken. Met je team, of meerdere afdelingen. In een incompanytraining stap je uit vaste denkpatronen en kom je tot nieuwe inzichten, oplossingen en plannen. In korte tijd. Op een andere manier dan je normaal zou doen.

We spiegelen, maken je aan het lachen en laten je met andere ogen kijken naar je uitdagingen en vraagstukken. Door het inzetten van diverse tools om anders en creatief te denken, maar ook met tools om meer uit communicatie te halen. Altijd met veel interactie en snelheid.

 

Werken met creatieve tools

Opleiding creatief denken kortMet diverse tools om anders en creatief te denken, laten we je op een andere manier naar vraagstukken kijken. We hebben zo’n 25 verschillende tools.

Het resultaat? Nieuwe inzichten. Unieke oplossingen. Of soms liggen ze juist dichtbij. Tot plannen komen, met draagvlak. Een toekomstvisie ontwikkelen. Met de tools die we inzetten kunnen we allerlei vraagstukken aanvliegen. Welke tool het wordt? Dat hangt af van de vraag. Dat is voor ons improviseren. Dat maakt het voor ons leuk. En voor jou praktisch.

We kunnen een incompany training op verschillende manieren insteken. We begeleiden je naar oplossingen. Of we trainen je in anders denken en in de tools. Zodat je de stappen en valkuilen ervan kent, en ze zelf in je werk kan inzetten.

 

Incompany training met je team of organisatie

Wij halen vraagstukken op en begeleiden je team of organisatie naar nieuwe oplossingen. Die vraagstukken kunnen van alles zijn. Een probleem waar je tegenaan loopt in je werk. Het vormen van nieuwe plannen. Communicatie. Samenwerkingen met andere partijen. Toekomstvisie ontwikkelen en praktisch maken. Alles wat een struikelblok is of wat je (anders) wil aanpakken.

Wij formuleren met de groep de vragen en kiezen er een tool op uit. In de incompany training ontwikkel je in korte tijd nieuwe, werkbare oplossingen via een omweg van anders denken.

 

Zelf tools leren

Wil je met je team zelf creatieve tools leren, zodat je ze kan inzetten in je werk? In 2 of 3 dagen kan je de tools leren. Je leert alle stappen van de tools, krijgt feedback, leert de valkuilen van de tools en ontdekt hoe je een groep mee kan krijgen. Of hoe juist niet.

In deze opleiding gaan we ook aan de slag met vraagstukken uit de groep.

Je leert ook in een andere rol te stappen: die van facilitator. Je ervaart hoe het is om je advies, suggesties en oordelen achterwege te laten en een groep naar plannen te begeleiden waar draagvlak voor ontstaat.

De ideale groepsgrootte is 8 tot 14 mensen. Wil je zelf de opleiding volgen, of met een aantal collega’s? Dan is de Start2Create Academy misschien iets voor jou.

 

Meer informatie

In onze brochure ontdek je meer over creatief denken, incompany trainingen en de Start2Create Academy.

Wil je meer weten, andere opties voor jouw team verkennen of een incompany training aanvragen? Neem dan eens contact op met Kyra: kyra@start2create.nl / 06 19 83 62 63.

Of vul het formulier hieronder in.