Inhouse training

Creatieve inhouse training

Hoe kun je op een verrassende wijze anderen meekrijgen in jouw ideeën? Hoe kun je bijeenkomsten leuker en efficiënter inrichten? Hoe ga jij om met die altijd kritische collega? Hoe betrek je vrijwilligers, sponsors, leden of trainers bij een sportclub?

Start2Create neemt jouw (sport)organisatie mee in diverse Creatief Denken tools. Met energie. We spiegelen, maken je aan het lachen en laten je met andere ogen kijken naar je uitdagingen en vraagstukken. Van absurde, criminele en gekke ideeën kom je tot nieuwe, concrete en niet eerder bedachte oplossingen.

Met de Creatief Denken tools maken we je niet alleen bewust van het vaste denken en de ‘paarse krokodillen’ binnen je organisatie, maar ook hoe je kansen kunt aangrijpen op een praktische manier. De tools helpen je om verder te kijken dan de standaard oplossingen. Je leert anders kijken naar vraagstukken en je komt tot nieuwe inzichten en niet eerder bedachte plannen.


Iets voor jouw organisatie?

Wij richten de training in aan de hand van specifieke vraagstukken. Bijvoorbeeld:
– Als je als sportorganisatie op zoek bent naar nieuwe ideeën en acties om clubs te bedienen. Of als je toekomstplannen of jaarplannen wilt ontwikkelen.
– Als je sport als belangrijke schakel ziet in toekomstig beleid, maar nog niet weten hoe je hier handen en voeten aan kunt geven.

Iets voor jouw sportclub?

– Als je al jaren worstelt om meer leden, vrijwilligers of sponsors te krijgen.
– Als je een andere blik wilt werpen op plannen en betrokkenheid wilt vergroten binnen de club

Wil je meer weten of een inhouse training aanvragen? Neem dan contact op met ons.