Kreukherstel

Waar wil je heen met jouw bedrijf of organisatie? Welke doelstellingen heb je voor komend jaar? Wat wil je als team bereiken? Van strategie tot jaarplannen. Van praktische problemen tot innovatie. Met het programma Kreukherstel ontwikkelen we samen de ideeën en plannen. We gaan een stap verder dan bij de Voorwas en helpen met de implementatie.

Wanneer kies je voor kreukherstel? Het maatwerkprogramma ‘Kreukherstel’ is ideaal voor heidagen, of om een frisse blik te werpen op dat wat je doet als organisatie. Want, als je doet wat je deed, krijg je wat je had. Creatief denken zetten we in op meerdere praktische vraagstukken, maar ook om jaarplannen voor de organisatie te maken.

Het resultaat: In 4 dagdelen ontwikkel je nieuwe concepten en plannen aan de hand van creatief denken. Doordat iedereen wordt betrokken, leg je actief de basis voor draagvlak. Bovendien traint iedereen gedurende het wasprogramma het brein. Je weet hoe je met elkaar van ‘ja, maar’ naar ‘ja en…’ gaat. Met een concrete invulling.

Kreukherstel is ook in een creatieve sprint te ontwikkelen en te testen.

Daarnaast ondersteunt Start2Create bij de implementatie met behulp van online coaching sessies en een digitaal werkboek.

Lees meer


In dit wasprogramma kan je zelf aangeven welke was je uit de kreuk wil halen. Wat het je oplevert is een anders denken over bestaande situaties, nieuwe ideeën, concrete acties en doelen, visie en strategie, betrokkenheid en draagvlak van medewerkers.
Vooraf bepalen we samen het programma.

Inclusief online werkboek:
Het online werkboek kan je benutten om resultaten uit sessies terug in te zien. En je vindt er handvatten voor implementatie.

Inclusief coaching/ adviesgesprekken:
Voor elke sessie bereiden we voor, kan je vragen stellen en denken we met je mee. We plannen de gesprekken in, maar je kan ook spontaan aan de bel trekken.


Voor wie:
1 tot 4 teams.


Aantal deelnemers per sessie:
4 tot 25.

Duur:
4 dagdelen.

Prijs wasprogramma kreukherstel:
€ 7.000,- ex btw, ex reiskosten.

Prijs creatieve sprint:
Dit is 2 dagen (4 dagdelen) achter elkaar:
€ 5.500,- ex btw, ex reiskosten.

Plan een
Kennismaking in

Laat je gegevens achter en we nemen zo
snel mogelijk contact met je op.

* verplicht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze wasprogramma's

Voorwas

1 dagdeel
Teambuilding
Inspiratiesessie
Meer lezen

Fijne was

Vanaf 7 dagdelen
Strategie | jaarplan
Teamontwikkeling
Meer lezen
Kennismaking inplannen