Linkuitbio

Hoi, wij zijn Start2Create! Wij trainen en begeleiden organisaties, maar dan net even anders. 

Ontdek via de buttons wat we doen. Of lees hieronder verder. Over anders en creatief denken. Wie we zijn. Wat we doen. Online en offline.


Creatief denken

 

Ja, maar…
Dat kan niet!
Dat kost te veel geld.
Het gaat toch goed, zoals we het altijd al doen?
Dat werkt toch niet.

Herken je deze uitspraken? Heb je eindelijk een goed idee… dan wordt het even de grond in gestampt door je collega. Of je krijgt anderen niet mee. Ook kan het zijn dat je je hoofd breekt over een oplossing, maar steeds strandt in die standaardoplossingen. Die weliswaar kunnen werken, maar soms ook best tegenvallen.

 

Van A naar B

Webinar Creatief DenkenDe weg van A (je vraag of probleem) naar B (de oplossing) is als het ware geblokkeerd. Je komt niet verder, hoe lang je er ook over piekert of over vergadert. En soms denk je wel eens achteraf, hebben we hier zo lang over na moeten denken?

Met creatief denken tools (werkvormen) kan je in korte tijd, zelf of met een groep, tot nieuwe inzichten, ideeën en uitgewerkte plannen komen. Dat gaat via een omweg van anders denken.Wie we zijn?

Als je op zoek bent naar de standaardoplossing voor jouw probleem, dan moet je niet bij ons zijn. Echt niet. We gaan je ook niet vertellen wat je moet doen. We laten je zelf met de ideeën komen. We draaien van alles om. Zetten soms iets op z’n kop. Een lach gegarandeerd. Wie we zijn?

Kyra, Rick, Etienne en Steef.Omdenken, anders denken. Wij doen het dagelijks om organisaties te helpen met hun vraagstukken. En je kunt de methodieken ook zelf leren. Creatief denken en meer. Het resultaat? Frisse oplossingen die net even anders zijn.


Kennismaken of meer weten?

Wil je een keer kennismaken of wil je meer weten, laat het hieronder weten! ?

Of neem contact met ons op via kyra@start2create.nl of 06-19836263.