Online creatief denken

Onze denkkracht zetten we graag voor je in, ook online. Dat doen we door jou anders te laten denken. Omdenken, of noem het denken met een omweg. We doorbreken de vaste denkkaders. We begeleiden online creatief denken sessies, maar in onze masterclass leer je ook hoe je het zelf kan. 

 

Online creatief denken

Hoe ziet een online sessie creatief denken eruit?

Webinar Creatief Denken

Online creatief denken passen we met tal van organisaties toe. Een korte sessie om een meeting met collega’s eens anders in te steken. Een traject met externe stakeholders om input op te halen voor meerjarenplannen. Je strategie als team of organisatie ontwikkelen. Of gewoon praktische vraagstukken waar je als organisatie tegenaan loopt.

We passen een aantal creatieve tools (werkvormen) toe op de vragen uit de groep. De tools zijn in te zetten op allerlei vraagstukken of problemen. 

Een online sessie duurt maximaal 2 uur, maar kan ook in 1 uur. Je kan het inzetten voor teambuilding, een nieuwe energie in je teamoverleg en als aanzet tot anders denken.

Wil je het inzetten op strategische vraagstukken? Dat kan ook. In gemiddeld vier sessies kom je tot een gedragen missie en visie, kan je werken aan je strategie of kom je antwoorden op prangende vraagstukken.

 

Online Masterclass

Je kan ons inzetten om online creatief denken te begeleiden. Maar een hele hoop kan je ook zelf. Niet alleen de uitleg en methodiek van creatief denken is dan belangrijk om te weten, ook hoe je handig met software om kan gaan.

In onze sessies gebruiken we Zoom. De functies in Zoom werken voor het online faciliteren handiger dan bijvoorbeeld Teams. Wat je als host en co-host kan doen om je sessie goed op te bouwen, interactie leuk en gestructureerd kan houden en hoe je de regie kan houden geven we je allemaal mee.

Zo kan je op een andere manier online overleggen met je collega’s, partners, klanten of wie dan ook. En de kennis van creatief denken kan je natuurlijk ook in fysieke bijeenkomsten inzetten.

Het zijn twee sessies van twee uur en de Masterclass is incompany aan te vragen.

Meer over de Masterclass Online Faciliteren

 

 

Opleiding creatief denken

Wil je meer tools leren inzetten, ook voor in fysieke bijeenkomsten? Je kan ook meedoen aan onze driedaagse opleiding creatief denken. Lees hier meer over het programma

Aanmelden opleiding creatief denken

 

 

Meer weten of een keer sparren? Laat het ons hieronder weten.