Online opleiding creatief denken

Online opleiding creatief denken

In de online opleiding creatief denken van Start2Create leer je diverse tools (werkvormen). Leer zelf anders denken en hoe je anderen daarin meeneemt. Dat kan normaal gesproken in een opleiding op locatie, maar we zetten onze denkkracht ook graag online voor je in.

 

Het programma

Je krijgt live training van een van onze trainers. In drie sessies van twee uur. Ontdek hier het programma.
Vooraf krijg je een intake. Bij alle deelnemers halen we de vraagstukken en persoonlijke doelen op.

 

Sessie 1

Je ontdekt niet alleen wat creatief denken, we nemen je ook mee in de uitleg ervan. Dit is meteen ook jouw basis. Een sessie met creatief denken valt of staat namelijk met de uitleg. De Rode kaart kan je hierbij helpen.

In de eerste sessie ervaar je al twee creatief denken tools. We pakken een vraag uit de groep en passen daar een tool op toe. We trappen je vaste denkkaders omver. Dat kan Out-of-the-Box denken zijn, maar ook op andere manieren. In de hele online opleiding leer je diverse denktechnieken.

Na deze eerste sessie krijg je ook een tool mee om je brein te trainen. Dat kan in vijf minuten. Of meer. Je mag het zelf bepalen. Feit is dat je je eigen creativiteit kan trainen. Hoe vaker je het doet, hoe beter je erin wordt.

 

Sessie 2

Je krijgt en een nieuwe tool voor je kiezen èn je de stappen van de tools, alsook de valkuilen. De kern van deze opleiding is namelijk dat je weet hoe je mensen meeneemt in het proces.

 

Sessie 3

Hoe kan je de uitkomsten uit tools concreter maken? Hoe weet je wat er leeft in de groep en hoe creëer je draagvlak onder mensen? Zowel in het echt als online zijn er een aantal manieren om mensen mee te krijgen en aan te sturen op eigenaarschap. Je krijgt hier de basis van mee.

 

Praktische informatie

Duur: Deze online opleiding bestaat uit 3 sessies, 2 uur per dag.
Prijs 3-daagse online opleiding: € 600,- per persoon (vrijgesteld van BTW).
Inbegrepen:
– Toolbox met o.a. Rode Kaarten, creatief denken tools als zaakaartje en ook middelen die je in een fysieke bijeenkomst kan gebruiken.
– Follow up met 1 coachingsgesprek en follow-up materiaal om tools effectief online in te zetten.

Aantal deelnemers: 5 – 10 personen
Wanneer: TBA.

Incompany: Prijs op maat. De de data stemmen we samen af.

 

Wil je de opleiding niet online, maar als fysieke bijeenkomst volgen? Dat kan. Je kan meedoen aan de open opleiding, of je kan met je team of organisatie de opleiding incompany volgen.

Fysieke opleiding

 

Wil je een keer sparren of heb je vragen? Je kan contact opnemen met Kyra (kyra@start2create.nl / 06 19 83 62 63) of vul het formulier hieronder in.