Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Online opleiding creatief denken

Online opleiding creatief denken

In de online opleiding creatief denken van Start2Create leer je diverse tools (werkvormen). Leer zelf anders denken en hoe je anderen daarin meeneemt. Dat kan normaal gesproken in een opleiding op locatie, maar we zetten onze denkkracht ook graag online voor je in.

Het programma

Je krijgt live training van een van onze trainers. In drie sessies van twee uur. Ontdek hier het programma.
Vooraf krijg je met een van onze trainers krijg je een intake. Je kan al je vraagstukken op ons afvuren. Bij alle deelnemers halen we de vraagstukken en persoonlijke doelen op.

Sessie 1

Je ontdekt niet alleen wat creatief denken, we nemen je ook mee in de uitleg ervan. Dit is meteen ook jouw basis. Een sessie met creatief denken valt of staat namelijk met de uitleg. De Rode kaart kan je hierbij helpen.

In de eerste sessie ervaar je diverse creatief denken tools. We pakken een vraag uit de groep en passen daar een tool op toe. We trappen je vaste denkkaders omver. Dat kan Out-of-the-Box denken zijn, maar ook op andere manieren. In de hele online opleiding leer je diverse denktechnieken.

Na deze eerste sessie krijg je ook een tool mee om je brein te trainen. Dat kan in vijf minuten. Of meer. Je mag het zelf bepalen. Feit is dat je je eigen creativiteit kan trainen. Hoe vaker je het doet, hoe beter je erin wordt.

 

Sessie 2

We starten sessie 2 met tool om je brein op scherp te zetten. We pakken ook weer vraagstuk uit de groep, waar we vervolgens een tool op loslaten.

Je leert niet alleen de stappen van de tools, maar ook de valkuilen. Zodat je ze kan toepassen met anderen.

Een van de tools geven we je na de sessie mee om te oefenen in de praktijk. Dat kan alleen en thuis, maar dat kan ook online met een van de deelnemers in de groep. Deze tool duurt maximaal 20 minuten, inclusief voorbereiding.

 

Sessie 3

Hoe kan je de uitkomsten uit tools concreter maken? Hoe creëer je draagvlak onder mensen? Hoe kan je spelen met de tools om anders om te gaan met weerstand? Moddergooien is ook een van die tools die je daarvoor kan inzetten.

 

Praktische informatie

Duur: Deze online opleiding bestaat uit 3 sessies, 2 uur per dag.
Prijs 3-daagse online opleiding: € 495,- per persoon (vrijgesteld van BTW)

Aantal deelnemers: 6 – 12 personen
Begeleiding: twee trainers.
Wanneer: Incompany stemmen we de data samen af. Heb je interesse om de opleiding alleen te volgen? Dan vormen wij een groep. Zodra de groep rond is, plannen we de opleiding.

Wil je de opleiding niet online, maar als echte bijeenkomst volgen? Dat kan. Incompany, of je kan meedoen aan de open opleiding.

Data opleiding

 

Wil je meer informatie? Vul dan het formulier hieronder in.
Of neem contact op met ons, via Kyra: [email protected] / 06 19 83 62 63.