Online opleiding voor buurtsportcoaches

In je rol als buurtsportcoach loop je ongetwijfeld dingen aan. In het ontwikkelen van aanbod. Het communiceren met scholen. Zichtbaarder worden in de wijk. Een verschil maken met je verenigingsondersteuning. Mensen meekrijgen.

In deze online opleiding leer je niet hoe je een buurtsportcoach kan worden, maar hoe je je als buurtsportcoach kan onderscheiden in anders denken en als verbinder.

Of je nu al doorgewinterd bent als buurtsportcoach of pas begonnen: door deze online opleiding blijf je jezelf vernieuwen en uitdagen. Drie sessies van twee uur om je anders te laten denken over communicatie, de rollen van een buurtsportcoach of een vraag waar je nog geen oplossing voor hebt gevonden.

 

We helpen je nog meer het verschil te maken als buurtsportcoach. En dan niet op de standaard manier. Geen saaie online sessies, maar met diverse creatief denken tools. Korte inspiuratiewebinars tussen de sessies door, te volgen op je eigen momenten. En een aantal coachingsmomenten.

Wil je de opleiding als fysieke bijeenkomst met je team? Dat kan ook.

Incompany opleiding voor buurtsportcoaches

Hoe ziet de online opleiding eruit?

Allereerst krijg je een intake. We halen jouw vragen op. Waar loop je tegenaan in de dagelijkse gang van zaken? Wat zijn jouw vraagstukken? Waar loop jij tegenaan in communicatie of mensen meekrijgen? We verzamelen de vragen uit de groep en gaan daar met elkaar mee aan de slag.

 

Sessie 1 & 2

Jouw vraagstukken breng je in tijdens de eerste twee sessies. Wees niet bang voor saaie meeting, we leggen we hier namelijk gelijk creatieve tools op. Zodat je anders naar de vragen gaat kijken en vooral: anders gaat denken. Je zult merken dat we in korte tijd tot hele nieuwe concepten en inzichten komen met behulp van de groep.

Ook krijg je inzicht in de stappen van de tools. We leggen je de basis uit, zodat je daarmee zelf ook de boer op kan. De creatief denken tools zijn in te zetten met partijen waar je mee samenwerkt, maar ook in je eigen organisatie.

 

Sessie 3

Creatief denken is leuk. Maar het zelf onder de knie krijgen is een tweede.
In sessie 3 zullen we stilstaan bij de uitleg van creatief denken, nog een nieuwe tool met je delen en de valkuilen laten zien. Dit levert je de kennis om zelf weer aan de slag te gaan met anders denken.
Alleen of met je team.

Het doel is steeds weer je brein te gebruiken en tot nieuwe ideeën te komen. Maar ook: anders samenwerken, anders verbindingen kunnen leggen en anders communiceren. Met deze aanpak kan je op een andere manier je rol als buurtsportcoach vervullen – en een verschil maken.

Meer over creatief denken

Praktische informatie

Duur: Deze online opleiding is in totaal 3 sessies, 2 uur per sessie.
Prijs: € 495,- per persoon (vrijgesteld van BTW).

Aantal deelnemers: 6 – 15 personen
Begeleiding: twee trainers.
Wanneer: dat stemmen we af met jou en je team.

 

Wil je meer informatie of deze incompany opleiding aanvragen? Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op via kyra@start2create.nl of 06-19836263.