Online training creatief denken

Heb je jezelf altijd al verder willen ontwikkelen in creatief denken? Of wil je samen met je collega’s een keer een teambuilding sessie creatief denken doen? Of wil je eens uit die sleur van meetings breken, waarin altijd alles hetzelfde gaat? Dat kan in een online training creatief denken met Start2Create.

 

Online training creatief denken met je team

In een online training creatief denken met je team stap je uit de geijkte denkpaden. Je doorbreekt de standaard manier van overleggen. Je kunt vraagstukken inbrengen waar je als team tegenaan loopt.

Een online sessie kan in een uur of in een dagdeel. Er zijn altijd twee facilitators van Start2Create die de online training creatief denken begeleiden.

Online teamsessie verkennen of aanvragen 

Zijn de vraagstukken waar je als team of organisatie tegenaan loopt complexer of heb je bijvoorbeeld te maken met het ontwikkelen van visie of (meerjaren)plannen? Dan is een van onze andere wasprogramma’s wellicht een optie.

Ontdek al onze wasprogramma’s 

 

Online opleiding creatief denken

Het ervaren en het begeleiden van de tools zijn twee verschillende werelden. Wil je met een aantal collega’s zelf de tools leren beheersen, zodat je ze vaker zelf kan toepassen? In onze online opleiding leer je in drie blokken van twee uur (verspreid over drie dagen) wat de stappen en de valkuilen zijn van de tools.

De tools kan je naderhand ook in fysieke meetings inzetten.

Online opleiding creatief denken

Lees onder de foto wat een online teamsessie je kan opleveren.

 

Voorbeeld online teamsessie

De HR afdeling van een telecomprovider had meer dan wekelijks online overleg. Zij zochten een nieuwe energie en wilden het eens anders dan anders. In een sessie van een uur ontstonden vijf laagdrempelige concrete ideeën, waarvan er twee binnen een week uitgevoerd konden worden.

De energie zat er weer in en zelfs tot ver na de sessie herkennen de deelnemers hoe zij het denken in beperkingen kunnen omzetten in het denken in kansen.

Uitkomst online teambuildingsessie

 

Masterclass Online Faciliteren

Begeleid je met regelmaat online vergaderingen of sessies met stakeholders? En wil je zelf meer uit deze online overleggen halen? Kijk dan eens naar onze Masterclass Online Faciliteren.

Masterclass Online Faciliteren

 

Wil je een keer kennismaken, of heb je vragen? Laat het hieronder weten!