Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Online creatief denken

Onze denkkracht zetten we graag voor je in, ook online. Dat doen we door jou anders te laten denken. Omdenken, of noem het denken met een omweg. Met diverse creatief denken tools leer je anders kijken, anders doen en anders werken. 

 

Online trainingen

Online training Start2Create

In onze online trainingen leer je zelf anders te denken en je creativiteit te trainen. We geven je ook tools in handen om samen met anderen creatief te denken en professioneel te brainstormen. En je weet hoe je je eigen creativiteit kan trainen.

Je leert de stappen in de tools, zodat je ze later zelf kan toepassen. Je leert ook over de valkuilen van de tools, want soms kan je onbedoeld vastlopen.

Je kiest zelf of je een of twee trainingen volgt.

 

Hoe ziet de online training creatief denken eruit?

Webinar Creatief DenkenHoe het werkt? Live, onder begeleiding van een van onze trainers. We werken met kleine groepen. 

In de training ervaar je een aantal creatieve tools (werkvormen). De tools zijn in te zetten op allerlei vraagstukken of problemen waar je tegenaan loopt. We pakken dan ook vragen uit de groep.

Je kan de tools met je collega’s inzetten, maar ook alleen. Met de tools weet je tot nieuwe ideeën of plannen te komen, maar ook anderen uit de vaste denkkaders te laten stappen.

Wil je een tweede training volgen? Dat kan ook. Je leert een nieuwe denktechniek, hoe je plannen concreter kan maken en hoe je mensen mee kan krijgen – en hoe juist niet.

 

Praktische informatie

Duur: 2 uur per training
Aantal deelnemers:
5 – 10
Prijs: € 150,- ex btw voor training 1, € 250,- ex btw voor training 1 & 2.
Incompany: Wil je met een of meerdere teams van je organisatie deze training volgen? Laat het (hieronder) aan ons weten, dan kunnen wij een programma op maat maken.

Bekijk de data

 

Opleiding creatief denken

Wil je meer dan alleen deze korte training? Je kan ook meedoen aan onze online opleiding creatief denken. Lees hier meer over het programma.

Wil je de opleiding in groepsverband op locatie volgen? Dat kan ook.

Opleiding creatief denken

 

Wil je inschrijven voor een online training, opleiding of webinar? Dat kan via via onze events pagina. Of vul onderstaand formulier in en geef bij opmerkingen door waar je aan mee wilt doen, of wat je vraag is.