Ontmoet Start2Create op de Nationale Sport Vakbeurs

10 november 2017

Ben je sportbestuurder en op zoek naar inspiratie voor je club? Loop je tegen problemen aan bij ledenwerving of ledenbehoud, vrijwilligers of juist met je sponsorbeleid? Beleef dan de route van de sporter op de Nationale Sport Vakbeurs in stand 170. Niet alleen de koffie staat voor je klaar, ook kun je bij ons lachen, energie halen en praktische ideeën opdoen.

Ook voor sportprofessionals. 
Ben je werkzaam bij een bond of andere sportorganisatie en zoek je nieuwe manieren om clubs te ondersteunen? Of zoek je een nieuwe insteek voor je congres? Wie weet is de Route van de Sporter wel iets waar je je clubs letterlijk doorheen wil laten wandelen.

Wat kun je doen in de stand van Start2Create op de Sport Vakbeurs?

Wil jij met ons sparren over jouw uitdagingen op de club, andere sportbestuurders ontmoeten of kijken of
jouw club wel zo gastvrij is als je denkt? Er ligt een speciale vloer in de stand, waarop de Route van de Sporter is uitgestippeld. Je komt letterlijk in beweging, want er is van alles te doen en te beleven. Start2Create neemt
je mee langs allerlei sportvoorbeelden, creativiteit en inspiratie. Deze route brengt je tot nieuwe inzichten, laat je kansen voor je club zien en laat je tot ideeën komen die praktisch uitvoerbaar zijn. Door de Route van de Sporter en creatieve tools laten we je met andere ogen naar de club kijken.

Creatief Denken op de Nationale Sport Vakbeurs
Ook kunnen we je in onze stand uitleggen wat Creatief Denken is en hoe je het kunt inzetten in de sportwereld. Als je op de beurs een groepje weet te vormen, eventueel met andere bezoekers, laten we je het Creatief Denken maar al te graag ervaren. Breng een eigen vraagstuk in en wie weet passen we er absurd denken, crimineel denken of marsmannetjes op toe. 
Natuurlijk hoef je niet alles te onthouden. Er is ook genoeg om mee te nemen naar de club en om aan anderen te laten zien. Je gaat de stand uit met je zakken vol nieuwe ideeën en inspiratie.

Speel jij als sportbestuurder al het gastvrijheidsspel?

Op de route vind je ook het gastvrijheidsspel. Daarmee kun je leden winnen of verliezen. Niet letterlijk natuurlijk. Je krijgt van ons tien lachende leden (smileys) en aan de hand van allerlei soorten vragen over jouw club lever je ze in of krijg je er smileys bij. Houd jij meer leden over dan je tegenstanders? Je kunt het spel spelen met mensen van je eigen vereniging of juist met andere bestuursleden uit verschillende sporten.

Normaal kost het spel €35,-, maar op de beurs geven we je een speciale kortingsactie en kun je het spel bij ons aanschaffen voor slechts €30,-! Ben je benieuwd naar eerdere ervaringen met het gastvrijheidsspel? Lees dan eens een van onze andere blogs terug.  (button blog gastvrijheidsspel)


Wie staan er eigenlijk in de stand van Start2Create?

Kyra van Leeuwen, Rick de Jong en Lotte Hoekstra. Bekijk het filmpje hieronder om te zien wie we zijn en wat je kunt doen in onze stand. Als klap op de vuurpijl nemen we natuurlijk ook de tafeltennistafel mee.

Met meer dan 300 stands is dit een beurs die je niet kan missen. Ook komen er een aantal inspirerende sprekers en zijn er workshops te volgen. Via ons Facebook evenement  kun je op de hoogte blijven van wat je zoal kunt beleven bij Start2Create in stand 170. De koffie staat voor je klaar, tot dan!

Wanneer: 15 & 16 november, beide dagen van 10.00 – 17.00.
Locatie: Evenementenhal Gorinchem, stand 170.
Aanmelden: bestel van te voren je gratis ticket hier!

Bekijk ook onze andere blogberichten

De route van de sponsor

20 november 2015

Gastvrijheid voor gasten of sporters is belangrijk. Maar gastvrijheid in je sponsorbeleid is net zo belangrijk! Een enorme kans om dat beleid eens onder loep te nemen.

Lees meer

Gastvrijheidsspel – Speel creatief!

11 oktober 2017

In het afgelopen jaar hebben ruim 500 sportclubs in Nederland het Welkom op de Club gastvrijheidsspel gespeeld. Ben je benieuwd naar de creatieve varianten van het gastvrijheidsspel die we zijn tegengekomen?

Lees meer

Generatie Z, wat kan je ermee als sportclub?

31 oktober 2017

Sportclubs in Nederland, let op! Redding is nabij! De redding voor uw club, het vrijwilligersbestand en daarmee de toekomst van de vereniging die u aan het hart ligt. Wie? Gen Z! Wie? Generatie Z. U beseft het misschien nog niet, maar echt, er liggen enorme kansen voor de vereniging in deze jongeren generatie.

Lees meer