Opleidingen en trainingen

Start2Create is een trainingsbureau gericht op het aanzetten van het creatieve brein. Ontwikkel nieuwe ideeën, strategieën en plannen voor de organisatie mét draagvlak vanuit het hele team. Met een breed aanbod aan trainingen en opleidingen leren we teams om het creatieve brein aan te zetten en zo tot nieuwe inzichten te komen.

Opleiding creatief denken

Tijdens de driedaagse opleiding creatief denken leer je nieuwe ideeën en strategieën te ontwikkelen door creatief en anders te denken. Dankzij de creatief denken tools leer je hoe je anderen in beweging krijgt en omgaat met weerstand.

Geplande data voor de opleiding creatief denken:

– 28 & 29 september + 8 november

– 23 & 24 november + 11 januari 2023

Lees meer over de opleiding Creatief Denken

Opleiding Jaarplan maken

Een jaarplan ontwikkelen binnen 1 dag? De droom van iedere professional. En het kan, met de tweedaagse opleiding “Jaarplan Maken”.

De trainers van Start2Create geven je de handvatten om op een leuke en efficiënte manier een jaarplan te ontwikkelen. 

Geplande data voor de opleiding jaarplan maken:

– 31 augustus & 1 september

– 5 & 6 oktober

Voor zowel de opleiding ‘Jaarplan Maken’ als de opleiding ‘Creatief Denken’ is het mogelijk om het STAP-Budget aan te vragen.

Lees meer over de opleiding Jaarplan maken

Organisaties begeleiden

Naast het faciliteren van opleidingen voor individu’s is Start2Create ook gespecialiseerd in het begeleiden van teams en organisaties bij bestaande vraagstukken. Denk aan het ontwikkelen van een nieuwe strategie voor komend jaar, draagvlak creëren binnen een team of het opnieuw uitvinden van de organisatie.

Met verschillende programma’s begeleiden we jouw team of organisatie naar een nieuwe, creatieve denkwijze.

Programma’s Start2Create

Voorwas

De ideale sessie voor teambuilding of een eerste kick-off van een project. Tijdens een korte, eenmalige sessie behandelen we twee tot drie vraagstukken uit het team en zetten we het creatieve brein aan. We leren het team op een andere manier te denken.

Lees meer

Kreukherstel

Waar wil je heen met de organisatie? Welke doelstellingen heb je voor komend jaar? Wat wil je als team bereiken? Van strategie tot jaarplannen. Met het programma Kreukherstel ontwikkelen we samen de ideeën en plannen en helpen we met de implementatie.

Lees meer

Fijne was

Een maatwerkprogramma waarmee je jouw team of organisatie verder ontwikkelt. In meerdere strategische sessies ondersteunen we in het vinden van oplossingen voor allerlei uitdagingen. Of waar draagvlak ontbreekt. Vind jouw organisatie opnieuw uit en bepaal de missie, visie en (meerjaren)plannen.

Lees meer