Impact

Bouwen aan groei en gedragsveranderingMet Impact begeleiden onze facilitators jouw team langere tijd. We gaan samen aan de slag om de ‘Ja maar…’-cultuur om te zetten in een ‘Ja, en!’-cultuur. Impact maken om het beste uit jouw mensen te halen.

Impact

Je hebt een Inspiratiesessie gedaan, een Innovatiesessie en… en nu? Hoe goed de plannen ook zijn, de kans dat je team weer in de ‘Ja, maar…’-modus komt is best aanwezig. Er komen nieuwe opties voorbij. De economie stort in. Of er komt een nieuwe directeur. Het bedrijf wordt verkocht of er komt een nieuw college. Of de overheid stelt nieuwe voorwaarden aan het onderwijs.

Gedragsverandering is niet in een dag gerealiseerd: 5% is leren en 95% is herhaling. Dus waarom zou je de denkkracht van je organisatie niet behouden? Maak impact met Start2Create. Wij leiden je team een heel jaar op om het ‘Ja, EN!’-denken te behouden en je op koers te houden. En uiteindelijk kunnen ze het zelf.

Inhoud

Met Impact begeleiden onze facilitators jouw team een heel jaar. Niet even een ochtend of twee dagen, maar voor langere tijd. We gaan samen aan de slag om de ‘Ja maar…’-cultuur om te zetten in Ja en! Impact maken om het beste uit jouw mensen te halen.

In dit traject ontwikkelen we nieuwe concepten en maken we een strategie of jaarplan. Ook komen we minimaal een keer per kwartaal bij elkaar met de groep. We bepalen nieuwe doelen en we maken meteen een haalbaar plan.

Incompany opleiding

Impact is ook uit te breiden met een incompany opleiding voor maximaal 12 mensen uit jouw bedrijf. Onze facilitators leren het team de basistools van het Creatief Denken in een tweedaagse incompany opleiding. Daardoor kunnen zij de tools inzetten bij vergaderingen of overleggen met stakeholders. Superefficiënt om de denkkracht te behouden.

Digitaal houden we ook contact met alle deelnemers. We sturen inspiratie om het brein te trainen in het denken in kansen. Het doel? Nog beter worden in dingen bedenken. Met anderen. En die ideeën samen concretiseren.

“De strategische sessie ging makkelijker dan gedacht. Ik had gedacht dat mensen cynisch of lacherig zouden zijn. Mensen hebben echt plezier gehad. Zestien mensen en alle zestien waren enthousiast.”

Wat levert het Impact programma op?

Wel zo fijn om van te voren te weten wat het je oplevert. 

 • Met je team werken aan de groei van je bedrijf
 • Je hoort geen ‘Ja, maar…’ meer, maar ‘Ja, en!’ binnen het team
 • Je bent een voorloper als kansrijke organisatie
 • Alles wat je hebt geleerd zet je duurzaam in 
 • Een jaar begeleiding en opleiding door onze creators
Ik wil graag meer weten! Laten we even bellen.

  Onze kijk op leren

  Iedereen kan creatief zijn. Echt waar. Je moet alleen je brein de juiste prikkels geven. Start2Create helpt daarbij. We houden niet van eindeloos discussiëren, dus we gebruiken tools uit de Creatief Denken Methodiek. Mensen komen in beweging en gaan van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, en!’

  Een sessie met Start2Create is gegarandeerd snel en effectief. Het zit ‘m in de combinatie dynamiek, plezier en tools.

  Het team

  Kyra van Leeuwen

  Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

  Etienne Verhoeff

  Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

  Daniëlle Krijger

  Al op jonge leeftijd gevormd door de turnsport. Daniëlle herken je aan haar lef, energie en lach.

  Onze andere programma’s

  Geen Ja maar, maar Ja en…! Denken in kansen en mogelijkheden in plaats van steeds een beperking op te leggen. We dagen je uit anders te denken tijdens een strategische sessie, teambuilding sessie of bij het ontwikkelen van plannen voor je organisatie.

  Programma’s