In-house training Creatief Denken

cirkeldenken-3Hoe kun je op een verrassende wijze collega’s meekrijgen in jouw ideeën? Hoe kun je meetings leuker en efficiënter inrichten? Hoe ga jij om met die altijd kritische collega? Hoe betrek je vrijwilligers, sponsors, leden of trainers bij de sportclub?

Start2Create neemt jouw (sport)organisatie mee in diverse Creatief Denken tools. Met energie. We spiegelen, maken je aan het lachen en laten je met andere ogen kijken naar je uitdagingen en vraagstukken. Van absurde, criminele en gekke ideeën kom je tot nieuwe, concrete en niet eerder bedachte oplossingen.

Met de Creatief Denken tools maken we je niet alleen bewust van het vaste denken en de ‘paarse krokodillen’ binnen je organisatie, maar ook hoe je kansen kunt aangrijpen op een praktische manier. De tools helpen je om verder te kijken dan de standaard oplossingen. Je leert anders kijken naar vraagstukken en je komt tot nieuwe inzichten en niet eerder bedachte plannen.

Creatief trainen en coachen vullen we ook aan met interactieve contactoefeningen en communicatie tools, waardoor je op een andere manier met elkaar in contact komt. Of je elkaar nou pas kent, of al een lange tijd! Start2Create maakt daarbij gebruik van zelf ontwikkelde tools.

Iets voor jouw organisatie?
Wij richten de training in aan de hand van specifieke vraagstukken. Voorbeelden daarvan zijn:
– Als je als sportorganisatie op zoek bent naar nieuwe ideeën en acties om clubs te bedienen. Of als je toekomstplannen of jaarplannen wilt ontwikkelen.
– Als je sport als belangrijke schakel ziet in toekomstig beleid, maar nog niet weten hoe je hier handen en voeten aan kunt geven.

Iets voor jouw sportclub?
– Als je al jaren worstelt om meer leden, vrijwilligers of sponsors te krijgen.
– Als je een andere blik wilt werpen op plannen en betrokkenheid wilt vergroten binnen de club

Duur training: op maat
Maximaal aantal deelnemers: 25

 

Sportprofessional 3.4

Als sportprofessional 3.4 maak je op een andere manier contact met clubs, sta je anders in samenwerking met partijen uit de wijk en kijk je nooit meer hetzelfde naar jouw rol als sportprofessional. Of je nu buurtsportcoach of verenigingsondersteuner bent.

In een dagtraining (10.00 – 16.00) doorloop je de route van de sporter met een verrassend nieuwe blik. Je doet daarbij praktische ideeën op om clubs op weg te helpen met de beleving van de sporter. Daarnaast leer je enkele creatieve tools zelf toe te passen. Je stapt weg uit je rol van adviseur en weet met het inzetten van de tools weerstand te verlagen en betrokkenheid te verhogen. Met energie en een glimlach zet je sportclubs en andere organisaties in beweging.

Start2Create organiseert deze trainingsdagen op verschillende locaties in het land. Lunch is inbegrepen en je krijgt ook het gastvrijheidsspel mee.

Voor wie?
Buurtsportcoaches, combinatiefunctionarissen, verenigingsmanager, sportconsulenten, sportmakelaars, verenigingsondersteuners, beleidsmedewerkers, sportparkmanagers, of hoe je functie ook heet. Voor iedereen die sportclubs in beweging wilt zetten en vaste denkkaders wilt openbreken.
Maximum aantal deelnemers is 25.

Meer weten?
Benieuwd naar hoe het programma eruit ziet en welke samenwerkingen er mogelijk zijn?
Lees hier meer over de dagtraining Sportprofessional 3.4.

Bekijk ook onze andere projecten