Stap in de wereld van de Start2Create Academy!
In de Start2Create Academy leer je onze Creatief Trainen methode. De creatieve opleiding voor sportprofessionals toont je niet alleen de tools, maar je leert ook hoe je deze het beste kunt inzetten. Met als doel dat jij de kennis en methoden van Start2Create zelf kunt gaan gebruiken binnen jouw organisatie.

Tijdens deze tweedaagse opleiding helpt Start2Create je op weg het cirkeldenken te doorbreken. Zo min mogelijk theorie, zo veel mogelijk praktische oefeningen. Er zijn creatieve tools om tot nieuwe en concrete plannen te komen. Ook kun je de tools inzetten om kernwaarden, beleid en interne processen vanuit een nieuw perspectief te zien en uit te werken. We praten over afstandsbedieningen, Barbapappa, absurd denken, marsmannetjes en kleuren.

Als je eerst een indruk wilt van wat Creatief Denken met je doet, dan kun je aanschuiven bij een van onze inspiratiedagen. Daar zijn geen kosten aan verbonden.


Na afloop van de Start2Create Academy:

– Kun je jezelf en anderen uit het cirkeldenken halen met simpele tools
Weet je aan de hand van praktische tips hoe je communicatie effectief kunt inzetten
Ben je in staat om mensen te begeleiden naar succesvol besturen van een club
– Begrijp je jezelf en jouw omgeving beter en wat dat betekent voor jullie onderlinge samenwerking
– Leer je de waarde van oprechte aandacht en contact
– Kun je de route van de sporter in spelvorm met clubs doorlopen


Voor wie is deze Start2Create Academy?

Sportprofessionals! Van verenigingsondersteuners tot beleidsmedewerkers.
Minimaal aantal deelnemers is zes personen.

 

Investering

De investering voor de tweedaagse opleiding bedraagt € 995,- per deelnemer (ex BTW). Lunches, coachingsdiner, overnachting en ontbijt zijn inbegrepen. Daarnaast organiseert Start2Create na een aantal maanden nog een terugkomdag. Ontmoeten we jou op onze Start2Create Academy? Neem dan contact met ons op en geef aan welke datum jouw voorkeur heeft. We zijn bereikbaar op 010-3030090 of etienne@start2create.nl/kyra@start2create.nl

Meer weten? Bekijk dan onze brochure van de Academy!

Bekijk ook onze andere projecten