Inspiratiesessie Welkom op de Club

Tijdens de inspiratiesessie van Welkom op de Club krijg je in +/- 1 uur een inkijk in de wereld van gastvrijheid. Wat is gastvrijheid? Hoe kan dit bijdragen aan ledenwerving en ledenbehoud of het werven van vrijwilligers? We benaderen gastvrijheid praktisch en concreet, zodat je er meteen mee aan de slag kunt. We laten vele sportvoorbeelden zien, gaan aan de slag met omdraai-oefeningen en geven tips.

az9i4564-2
We dagen je uit met praktische ideeën uit de sessie te experimenteren en te ontdekken wat er wel en niet werkt op de club. Een inspiratiesessie kan als introductie dienen om vervolgens verder te gaan met een trainingssessie.

 

Welkom op de Club slaagt erin om open deuren toch nog verder te openen. Herkenbare, inspirerende en praktische workshop

Marcel Schuurmans EBBC Basketbal ‘s-Hertogenbosch


Duur inspiratiesessie: +/- 1 uur

Maximale groepsgrootte: n.v.t.


Training Welkom op de Club


Waar liggen kansen om de beleving van de sporter te vergroten? Zijn ze wel echte ambassadeurs, of haken ze misschien af zonder dat je het door hebt? Flyers om leden te werven of een oproep voor vrijwilligers op de website? Er is vaak veel meer mogelijk dan dat. Door het cirkeldenken (vaste denken) te doorbreken kom je tot nieuwe inzichten en ideeën.

In deze training ervaar je creatieve en absurde tools uit de Creatief Denken methode. Doorliften op ideeën, absurd denken zonder grenzen of zelfs crimineel denken levert de gekste ideeën op. En in die ideeën schuilt weer een concreet plan, omdat het ergens voor staat. De trainers helpen je in dit proces een plan zo concreet te maken dat je er de volgende dag al mee kunt starten. Deze manier van denken zorgt ervoor dat je buiten je vaste kaders stapt en voor jouw club (nieuwe) plannen kan ontwikkelen waar betrokkenheid voor is. Er is veel interactie, je komt in beweging en gaat met energie en nieuwe ideeën naar huis.

Op twee trainingsavonden is er ruimte voor meer creatieve tools en een verdieping in communicatie, op een interactieve, dynamische manier.

Een training kan plaatsvinden met diverse clubs, maar ook inhouse.

Duur training: +/- 2,5 uur per avond
Maximale groepsgrootte: 25 deelnemers

 

Welkom op de Club Gastvrijheidsspel

Met het Welkom op de Club Gastvrijheidsspel kun je een verdiepingsslag maken. In de training zelf, of op je eigen club.
 Het gastvrijheidsspel biedt gelegenheid voor discussie, het delen van inzichten en het levert nog meer ideeën op om mee aan de slag te gaan.

Het spel kost € 35,- exclusief verzendkosten. Wil meer weten over het gastvrijheidsspel of het bestellen? Kijk dan hier.

 

_jf12920-2

Bekijk ook onze andere projecten