Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media
Masterclass creatief denken

Masterclass creatief denken

In deze Masterclass Creatief Denken zet je jezelf op scherp. Je frist je kennis van creatief denken op en je leert hoe je tools nog professioneler kan inzetten. Na de Masterclass heb je een extra stok achter de deur om de tools waar je al bekend mee bent in te zetten in je werk.

In deze praktische Masterclass krijg je diverse tips en handvatten mee, je komt zelf voor de groep te staan en je ontvangt feedback van de trainers. We gaan ook weer met vraagtukken uit de groep aan de slag. Wie weet kom je tot een baanbrekende oplossing voor een probleem of vraagstuk waar je tegenaan loopt!

 

Voor wie?

Voor deze Masterclass creatief denken is het handig als je voorkennis in creatief denken hebt. Denk aan een incompany training, de Start2Create Academy of een andere opleiding creatief denken die je hebt gevolgd.

Heb je geen voorkennis in creatief denken? Dan is de verkorte cursus creatief denken (‘Train-je-brein’ sessie) of onze opleiding creatief denken misschien iets voor jou. Bekijk de data hier.

 

Praktische informatie

We werken met een groep tussen de 8 en 16 deelnemers en er zijn twee trainers.
Tijd: 10.00 – 16.00.

De investering voor deze Masterclass Creatief Denken is € 395,- p.p. (vrijgesteld van btw).
Locatie en lunch is hierbij inbegrepen.

Wil je meedoen aan deze Masterclass? Je kunt je hieronder inschrijven!
Je kan de Masterclass incompany aanvragen. Wil je je individueel inschrijven? Dat kan ook. Zodra de groep rond is laten we het je weten en plannen we een datum.

Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kyra: [email protected] (06 19 83 62 63).

Inschrijven