Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media
Start2Create Academy

Opleiding Creatief Denken

Schrijf je nu in voor de opleiding creatief denken!

In deze opleiding creatief denken leer je praktische tools om diverse vraagstukken op een andere manier aan te vliegen. Je breekt uit de cirkel van “Ja, maar…”, “Dat hebben we al geprobeerd…” en “Dat kan helemaal niet..!”

Met creatief denken kom je tot ideeën of oplossingen waar je niet zo snel aan denkt. In onze opleiding leer je ook hoe je zelf creatief denken kan toepassen in je organisatie. Je leert de stappen en de valkuilen van de tools. En hoe je creatief denken ook strategisch kan inzetten en hoe je ermee tot gedragen plannen kan komen.

En natuurlijk leer je ook van alles over het formuleren van vragen en hoe je regie pakt in een groep.

 

Creatieve tools

In de Start2Create Academy leer je niet alleen creatief denken, je leert ook 10 tot 12 tools (werkvormen) om zelf in te zetten in je werk.

We praten over absurd denken, paskamers, Barbapappa, crimineel denken en kleuren.

 

Programma opleiding

Dag 1 & 2
Eerst trainen we je twee dagen achter elkaar, omdat je je brein daarmee op een heel andere manier aanzet. Je oefent voor de groep. Ja, je trapt in allerlei valkuilen. Je ontvangt feedback om de tools zelf optimaal in te zetten. Altijd met energie, snelheid en een lach. Zodat je bent voorbereid op je eigen werkpraktijk.

Dag 1: 10.00 – 16.30 + avondprogramma
Dag 2: 10.00 – 16.00

Dag 3
Op deze dag, +/- 6 weken later, kijken we waar je tegenaan bent gelopen. We maken het leuk om van fouten te leren. Je hebt kans eigen vragen in te brengen, of te delen waar je tegenaan loopt bij het toepassen van de tools in de praktijk. Je krijgt ook een verdieping in de tools. En je leert je een nieuwe tool.

Dag 3: 10.00 – 16.00

 

Maatregelen Covid

We kunnen – zolang de richtlijnen van het RIVM het toestaan – de opleiding creatief denken gewoon geven op locatie. We hebben hiervoor diverse veiligheidsmaatregelen genomen.

 

Investering:

De investering voor de driedaagse opleiding bedraagt € 1.750,- per deelnemer (vrijgesteld van BTW).
Lunch, diner en avondprogramma, overnachting en ontbijt zijn er bij inbegrepen.

Geplande data:

Ontmoeten we jou op onze Start2Create Academy? Je kunt je hieronder inschrijven!

Komen deze data je niet uit, wil je de Academy incompany met je team collega’s volgen, of heb je nog vragen? Laat het ons weten via Kyra: [email protected] (06 19 83 62 63).

Inschrijven