Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Inspiratiesessie – November

Datum

06 nov 2019
9.30 - 11.30 + lunch

Locatie

Vianen

Wat creatief denken met je doet, en wat het doet in een groep, dat is eigenlijk niet in woorden uit te leggen. Daarom organiseren we een inspiratiesessie creatief denken. Zodat je het kan ervaren. Zelf, of samen met een collega.

Hoor jij op je werk vaak: ‘Ja, maar…’ of ‘Dat kan niet!’ bij ieder nieuw idee of plan? Of: ‘Dat hebben we al eens gedaan?’ En word je daar een beetje moedeloos van? Zoek je nieuwe manieren om deze cirkel te doorbreken? Met creatief denken kom je sneller tot ideeën en maakt daarmee meetings en leuker en efficiënter. Je laat ander contact ontstaan. Je komt tot draagvlak voor concrete plannen.

Start2Create leidt professionals op in creatief denken. We trainen mensen die werkzaam zijn bij sportorganisaties, gemeenten, vrijwilligersorganisaties, onderwijsinstellingen en organisatieadviesbureaus.

Creatief Denken is een verrijking voor elk bedrijf of organisatie. Maar ook het leren presenteren van de tools en jezelf en de juiste vraag stellen zijn essentieel.

 

Voor wie?

Of je nu bij een sportorganisatie werkt, bij een gemeente, in het onderwijs, de zorg of het bedrijfsleven. Als je vaak in overleg zit, ideeën of visie wilt ontwikkelen, of een team een nieuwe richting op wilt krijgen, creatief denken kan je op allerlei momenten en op allerlei vraagstukken toepassen.

Wil je een keer ervaren of creatief denken iets is voor jou of je organisatie, of wil je jezelf misschien verder ontwikkelen met een opleiding? Dan ben je een uitermate geschikte deelnemer voor deze dag.

 

Praktische informatie

Inloop: 9.30
Tijd: 10.00 – 11.30, daarna een lunch.
Kosten: geen
We werken met een groep van minimaal 8 en maximaal 20 mensen.

Locatie: De Kroonprins van Vianen

Inschrijven kan via het formulier hieronder.
Of meld je aan via Kyra: kyra@start2create.nl (06 19 83 62 63).

Ontmoeten we jou op onze inspiratiesessie?

 

Meer weten?

Wil je meer weten over creatief denken? Of over wie we zijn en wat we doen? We hebben een soort brochure gemaakt. Maar dan interactief. Met een hoop plaatjes en flauwe voorbeelden. Hopelijk hebben we – op een zo’n leuk mogelijke manier in beeld gebracht wie we zijn en wat we doen.

 

 

Inschrijven