Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Online Training – 8 juni

ONLINE TRAINING CREATIEF DENKEN

Datum

08 jun 2020
10.00 - 12.00

Locatie

Online

Train je Brein – Training 1

Onze denkkracht zetten we graag voor je in, in een online training creatief denken. Dat doen we door jou anders te laten denken. Omdenken, of noem het denken met een omweg. Met diverse creatief denken tools leer je anders kijken, anders doen en anders werken. 

Na deze online training snap je wat creatief denken is en hoe je het in je eigen werk kan inzetten. Je leert enkele tools om anders te denken en om professioneel te brainstormen met je collega’s. Online of op kantoor. En je weet hoe je je eigen creativiteit kan trainen. Je leert de stappen in de tools, zodat je ze later zelf kan toepassen.

 

Hoe ziet de online training eruit?

 

Meer leren?

De trainers van Start2Create werken met +/- 25 tools. Die tools, en de stappen en de valkuilen bij het inzetten van de tools, zijn niet in één training te vatten. Daarom kan je ook een tweede training volgen. Je leert dan meer over enkele valkuilen van de tools, want soms kan je onbedoeld vastlopen. Ook maak je kennis met weer een andere denktechniek.

Kijk hier voor de data van training 2.

 

Voor wie?

Voor iedereen die wel eens vastloopt in het eigen werk of een keer op een andere manier wil overleggen met collega’s (online of op kantoor). Of het nu de dagelijkse dingen zijn waar je zelf of met je team tegenaan loopt, als je een project op poten zet of als je collega’s betrokken wilt krijgen. Creatief denken kan je in allerlei situaties verder helpen.

Voor deze online training creatief denken ‘Train-je-Brein’ heb je geen voorkennis nodig van creatief denken.

Heb je al eens creatief denken ervaren of toegepast in je werk? Dan is misschien onze online opleiding creatief denken iets voor jou. Bekijk de data hier.

 

Praktische informatie

Wanneer: 8 juni
Tijd: 10.00 -12.00
Deelnemers:
5 – 10
Prijs: € 150,- ex btw p.p.

Als je na deze training de vervolgtraining (training 2) wil volgen, is de investering voor beide trainingen € 250,- p.p. ex btw. Training 2 is op 27 mei (10.00 – 12.00)

Wil je meedoen aan deze training? Je kunt je hieronder inschrijven!

Komt deze datum je niet uit, wil je de training incompany met meerdere collega’s volgen, of heb je nog vragen? Neem dan contact op met Kyra: kyra@start2create.nl (06 19 83 62 63).

Inschrijven