Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Start2Create Academy – December

Datum

11 dec 2019 t/m 12 dec 2019
Dag 3: 29 januari

Locatie

Regio Utrecht

Wil je de eigen organisatie of andere partijen in beweging krijgen? Praktische tools leren om diverse vraagstukken op een andere manier aan te vliegen? Uit de cirkel breken van ‘Ja, maar…”, “Dat hebben we al geprobeerd…” en “Dat kan helemaal niet…” ? Met creatief denken kom je tot oplossingen en plannen waar enthousiasme en draagvlak voor is.

In de Start2Create Academy ervaar je wat creatief denken is en hoe je de tools zelf ook praktisch kunt inzetten. Je kunt met de tools verenigingen uit hun vaste denkkaders laten stappen en zelf begeleiden naar nieuwe inzichten en oplossingen. Je kunt de tools ook inzetten in je eigen (sport)organisatie.

We gaan aan de slag met actuele vragen uit jouw werkpraktijk en passen daar creatief denken op toe. Jij ook! Je oefent zelf met de groep en je ontvangt feedback om de tools optimaal in te zetten. De creatieve tools helpen je tot nieuwe inzichten en concrete plannen te komen. Ook kun je de tools inzetten om kernwaarden, beleid en interne processen vanuit een nieuw perspectief te zien en uit te werken. We praten over absurd denken, paskamers, Barbapappa, crimineel denken en kleuren.

Na afloop van de Start2Create Academy:

Investering: De investering voor de driedaagse opleiding bedraagt € 1.250,- per deelnemer (ex BTW). Lunch, diner en avondprogramma, overnachting en ontbijt zijn er allemaal bij inbegrepen.

Dag 3: 29 januari

Ontmoeten we jou op onze Start2Create Academy?
Je kunt je hieronder inschrijven!

Komen deze data je niet uit, wil je de Academy incompany met je team collega’s volgen, of heb je nog vragen? Laat het ons weten via Steef: steef@start2create.nl (06 38 08 10 40).

Inschrijven