Congres creatieve training

Sportprofessional 3.4

Trainingsdag Sportprofessional 3.4

Op de dagtraining Sportprofessional 3.4 maak je kennis met de kracht van creatief denken. De meest gestelde vraag van sportprofessionals is: hoe krijgen we een club in beweging? Hoe krijgen we ze mee in onze plannen? Het antwoord is volgens ons creatief denken. Of je nu een maatschappelijke club wil realiseren of een vereniging aan meer leden wilt helpen.

Door deze trainingsdag zet je jezelf op een andere manier neer als sportprofessional. Of je nu buurtsportcoach bent, combinatiefunctionaris, sportconsulent, sportmakelaar of verenigingsondersteuner; we laten je met andere ogen naar je functie en uitdagingen kijken. Ideaal om in te zetten bij je dagelijkse werkzaamheden of om clubs te helpen met de transitie waar ze in zitten.

 

Clubs in beweging krijgen met creatieve tools

Hoe vaak leg jij je advies of mening voor aan een club? Onbewust waarschijnlijk redelijk vaak.
En wat je krijgt is verzet. Weerstand. Dankzij creatief denken gaan de deelnemers zelf met het juiste idee komen.

We geven je de tools in handen om anders te gaan begeleiden. Te ondersteunen. In het proces. Een club in beweging krijgen met energie en betrokkenheid.

Moet je voor deze training creatief zijn? Welnee. Hoe dan? Door de ideeën uit de groep kom jij onverwacht op nieuwe plannen, die je van te voren niet had bedacht. Je ervaart wat het is om uit het vaste denken te stappen. Sterker nog, we leren je ook hoe je sportclubs en andere partijen met onze tools verder kunt begeleiden.

 

Programma

09.30 – 10.00 – Ontvangst
10.00 – 12.30 – Interactieve voorstel-tool, Welkom op de Club en een creatief denken tool.
We laten je met een andere blik naar gastvrijheid kijken en je krijgt tools mee om in te zetten op verenigingen. Je doorloopt de route van de sporter en je weet hoe je het gastvrijheidsspel kan inzetten op een of meerdere clubs. Omgekeerde vraag – wij doen hem een keer voor, daarna heb jij kans om voor de groep te staan en de tool te begeleiden.
12.30 – 13.30 – Lunch
13.30 – 16.00 – Aan de hand van vraagstukken uit de groep leer je 2 à 3 creatief denken tools. Je ervaart de tool en leert ook de ins en outs van de tool. Ook heb je de kans om zelf de tool te begeleiden. De tools zijn in te zetten op meerdere vraagstukken.
16.00 – 16.30 – Borrel

 

Meer weten of meedoen?

De eerstvolgende training die gepland staat: 2 oktober
Tijd: 10.00 – 16.00
Locatie: Zeist, Woudschoten Hotel & Conferentiecentrum

De groep bestaat uit maximaal 25 sportprofessionals.
De kosten zijn € 275,- ex btw p.p. Daar zitten lunch en gastvrijheidsspel bij inbegrepen.
Per 5 plekken die je als organisatie inkoopt, ontvang je een korting.

Start2Create organiseert deze dag en combineert de training eventueel ook met andere organisaties, zodat er een mix is aan sportprofessionals en je ook kennis kunt delen met elkaar.
De training Sportprofessional 3.4 wordt gegeven door twee trainers, Kyra van Leeuwen en Etienne Verhoeff.

Aanmelden? Dat kan hier.

Wil je meer informatie? Mail naar kyra@start2create.nl of etienne@start2create.nl.
Dan nemen wij contact met je op.

INSCHRIJVEN VOOR IZINE

Blijf op de hoogte met het online magazine van Start2Create.


Door het formulier te versturen ga je akkoord met ons privacybeleid en gebruikersvoorwaarden.

VERBETEREN VAN JE CARRIÈRE

Slechts 5% van wat we doen is creatief. Zet je automatische piloot uit. Ontdek een nieuwe manier van begeleiden. Ontdek hoe leuk het kan zijn. En hoe je mensen verder helpt.

Neem contact op