Congres creatieve training

Sportprofessional 3.4

Trainingsdag voor sportprofessionals

De meest gestelde vraag van sportprofessionals is: hoe krijgen we een club in beweging? Hoe krijgen we ze mee in onze plannen? Het antwoord is volgens ons creatief denken. Of je nu een maatschappelijke club wil realiseren of een vereniging aan meer leden wilt helpen.

Door deze trainingsdag zet je jezelf op een andere manier neer als sportprofessional. Of je nu buurtsportcoach bent, combinatiefunctionaris, sportconsulent, sportmakelaar of verenigingsondersteuner; we laten je met andere ogen naar je functie en uitdagingen kijken. Ideaal om in te zetten bij je dagelijkse werkzaamheden of om clubs te helpen met de transitie waar ze in zitten.

 

Clubs in beweging krijgen met creatieve tools

Dankzij creatief denken gaan de deelnemers zelf met het juiste idee komen. Je rol als sportprofessional verandert. Hoe vaak leg jij je advies of mening voor aan een club? Onbewust waarschijnlijk redelijk vaak.
En wat je krijgt is verzet. Weerstand.

Daar houden wij ook niet van. Dus we geven je de tools in handen om anders te gaan begeleiden. Te ondersteunen. In het proces. Een club in beweging krijgen met energie en betrokkenheid.

 

Clubs anders begeleiden

Jij bent vaker op de club dan wij. Jij kan door het jaar heen bestuurders, vrijwilligers en andere betrokkenen meenemen in de kansen van gastvrijheid en de werkwijze van Creatief Denken.

Moet je voor deze training creatief zijn? Welnee. Hoe dan? Door de ideeën uit de groep kom jij onverwacht op nieuwe plannen, die je van te voren niet had bedacht. Je ervaart wat het is om uit het vaste denken te stappen. Sterker nog, we leren je ook hoe je sportclubs en andere partijen met onze tools verder kunt begeleiden.

 

Meer weten of meedoen?

De training Sportprofessional 3.4 wordt gegeven door twee trainers, Kyra van Leeuwen en Etienne Verhoeff.

De eerstvolgende training die gepland staat:
5 juni
Tijden: 10.00 – 16.00
Locatie: Boerderij de Boerinn, Kamerik (Woerden).

De groep bestaat uit maximaal 25 sportprofessionals.
De kosten zijn € 275,- ex btw p.p. Daar zitten lunch en gastvrijheidsspel bij inbegrepen.
Per 5 plekken die je als organisatie inkoopt, ontvang je een korting.

Start2Create organiseert deze dag en combineert de training eventueel ook met andere organisaties, zodat er een mix is aan sportprofessionals en je ook kennis kunt delen met elkaar.

Aanmelden? Dat kan via onze events pagina.

Wil je meer informatie? Mail naar kyra@start2create.nl of etienne@start2create.nl. Dan nemen wij contact met je op.

VERBETEREN VAN JE CARRIÈRE

Slechts 5% van wat we doen is creatief. Zet je automatische piloot uit. Ontdek een nieuwe manier van begeleiden. Ontdek hoe leuk het kan zijn. En hoe je mensen verder helpt.

Neem contact op