Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Start2Create en De Verbindelaar gaan elkaar versterken

“We hebben dezelfde gedachten. We zijn ‘anders eigenwijs’. Samen komen we nog iets verder dan alleen.” Zo verwoordt René van den Burg de krachtenbundeling tussen Start2Create en de Verbindelaar. De twee organisaties zijn beide actief in de sportwereld, met als doel inspiratie te bieden en beweging te creëren. “Daar waar het kan gaan we elkaar met plezier aanvullen”, zegt Etienne Verhoeff van Start2Create.

Met De Verbindelaar werken René van den Burg en Karin van der Maat aan de ontwikkeling van buurtsportcoaches in Nederland. In diverse steden hebben ze trajecten lopen, waarbij doelgericht handelen en dialoog centraal staan. Daarnaast werken zij steeds meer samen in ontwikkeltrajecten voor organisaties. Start2Create leidt professionals op met Creatief Denken en werkt volgens die methodiek in strategische sessies. Daarnaast zit Creatief Denken ook verweven in de diverse clubtrajecten. “De verbinding is makkelijk te leggen”, gaat Van den Burg verder. “Bewustwording, doelgericht nadenken, dialoog en creativiteit passen heel goed samen. We vullen elkaar heel goed aan.”

 

Lees verder onder de foto

“Bovendien werken we met dezelfde methodieken”, vervolgt Kyra van Leeuwen van Start2Create. “Wij zetten bijvoorbeeld de LIFO kleurencommunicatie in om mensen bewust te maken van hun kracht en wat ze in groepen tegenkomen bij Creatief Denken, terwijl René en Karin het gebruiken binnen dialoog en onderhandelingen. Daarmee verdiepen we elkaar.”

We zijn ‘anders eigenwijs’

Elkaar versterken

In de diverse trajecten van De Verbindelaar en Start2Create wordt gekeken hoe beide partijen een nog completer aanbod kunnen maken. Niet alleen voor buurtsportcoaches, maar ook voor de verenigingsondersteuners en management. “Alles met energie”, grijnst Steef van den Boom van Start2Create. “Er gaat in de sportwereld genoeg gebeuren. Denk alleen al aan de lokale sportakkoorden! Als je dit concreet wilt maken, kan Creatief Denken en Ontwikkelkracht door dialoog met alle lokale partijen juist een uitstekende basis bieden hiervoor.” “En sport zoekt op gemeentelijk niveau steeds meer de verbinding met het sociale domein, gezondheid en onderwijs”, vult Van der Maat aan.

 

Nieuwe dingen

Beide bedrijven staan voor vernieuwing. “Als er zoveel gaat veranderen, dan kan je niet meer doen wat je deed”, aldus Verhoeff. “Samen kunnen we zorgen voor meer verdieping, extra masterclasses doen, de vervolgstappen in de trajecten beter borgen en op die wijze mensen in organisaties verder professionaliseren.“

VERBETEREN VAN JE CARRIÈRE

Slechts 5% van wat we doen is creatief. Zet je automatische piloot uit. Ontdek een nieuwe manier van begeleiden. Ontdek hoe leuk het kan zijn. En hoe je mensen verder helpt.

Neem contact op