Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Toekomstsessie

Toekomstsessie

In een Toekomstsessie kom je tot doelen voor de toekomst. Of een visie. Ideeën hoe je je kan onderscheiden als organisatie. We kijken naar wie er in de groep zit. Wat nodig is voor draagvlak. Waar enthousiasme is. Hoe we visie concreet kunnen maken.

Een visie waar je organisatie de komende jaren naartoe moet. Een uitdagende visie of toekomstbeeld ontwikkelen. Het schrijven van nieuw beleid of een nieuwe sportnota. Creatieve tools helpen je op weg om op een andere manier naar de toekomst te kijken. Tot ideeën en plannen te komen. En ze bovenal praktisch en concreet te maken. Met draagvlak.

We doorbreken het cirkeldenken en proberen tot andere plannen te komen om bestaande en toekomstige uitdagingen aan te pakken. Net even anders dan je gewend bent.

 

Een toekomstsessie, en dan?

Na een toekomstsessies ben je er nog niet. De uitdaging is die visie concreet te maken. Er daadwerkelijk wat mee te doen. Niet van bovenaf opgelegd, maar samen bedacht en doorontwikkeld. Met draagvlak.

We laten deelnemers actief plannen en ideeën presenteren op diverse vraagstukken. Ligt er al (deels) een plan en ben je juist op zoek naar dat draagvlak? Input? Ervaringen? Ook daar hebben wij specifieke creatieve tools voor.

Met alle antwoorden, input en nieuwe ideeën kan je een visie maken voor de komende jaren.

 

Voor wie?

Of je nu uit de sport komt, werkt bij een gemeente, vrijwilligersorganisatie, in het bedrijfsleven, een onderwijsinstelling of in de zorg: met creatief denken kan je voor elk vakgebied een toekomstvisie ontwikkelen. Het zit ‘m in de methodiek: creatief denken.

De toekomstsessie kan je met een aantal collega’s doen, of met je hele team. Afdeling. Organisatie. We kijken ook verder, naar partners.

Door samen aan de slag te gaan met de uitdagingen van de toekomst met Creatief Denken tools, creëer je betrokkenheid en draagvlak. In korte tijd, en met zo veel mogelijk verschillende mensen, helpen wij je op een leuke en efficiënte manier je visie te ontwikkelen.

 

Meer weten?

Ontdek meer over creatief denken, creatieve sessies en opleidingen in onze brochure.

Wil je meer informatie? Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op via kyra@start2create.nl of etienne@start2create.nl. Bellen kan ook: 06-19836263.INSCHRIJVEN VOOR IZINE

Blijf op de hoogte met het online magazine van Start2Create.


Door het formulier te versturen ga je akkoord met ons privacybeleid en gebruikersvoorwaarden.