Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media
Op een andere manier een gesprek aangaan met elkaar

‘Wie-ben-jij?’-vragenkaarten

Wie ben jij?

Waarom de vraag ‘Wie ben jij?’ Vaak vertellen mensen wat ze doen, in plaats van wie ze zijn. Of mensen vertellen over werk, wat niet goed gaat of wat problemen zijn. En wat blijft er uiteindelijk hangen na een gesprek? En wat onthoud je van de persoon zelf?

Op een andere manier een gesprek aangaan met elkaarDaarom ontwikkelde Start2Create de ‘Wie-Ben-Jij?’ kaarten, waarmee je op een andere manier met elkaar in gesprek komt. In een paar minuten kom je meer te weten komen over degene die voor je staat. Met een lach. Ook al ken je elkaar al jaren.

Wie inspireert jou?
Wat is jouw guilty pleasure?
Wanneer ben jij voor het laatst uit je dak gegaan?
Welke superkracht zou jij willen hebben?

Wil je de kaarten bestellen? Dat kan onderaan deze pagina, via het bestelformulier.

 

Hoe werkt ‘Wie-Ben-Jij?’

Je kan er van alles van maken. Je kan speeddaten in een of meerdere rondes, of juist meer de tijd nemen voor de vragen. Of ze met een groep inzetten. Hier vind je een aantal voorbeelden.

Speeddaten
Maak koppels. Het liefst per koppel twee mensen die elkaar niet of niet goed kennen. Maar ook als je elkaar al kent kom je ongetwijfeld tot andere gesprekken dan je normaal zou doen. En ontdek je nieuwe dingen van elkaar.

Zorg ervoor dat ieder koppel 1 setje ‘Wie-Ben-Jij? vragenkaartjes heeft. Als je bijvoorbeeld met twintig mensen bent, zet dan tien setjes vragenkaarten in. Bevraag elkaar 3 tot 4 minuten. Hoe je de kaarten uitkiest of wie wie bevraagt, je mag het helemaal zelf weten! Wissel daarna door naar een nieuwe gesprekspartner.

Met een groep
Ga eens met één setje met elkaar in gesprek. Laat een iemand een vraag kiezen (of blind pakken) en aan een ander stellen. Ga de kring rond, of ga juist kriskras door elkaar. Kies random een persoon, kies een persoon uit op de vraag, of kies een vraag uit op de persoon.

Je kan ook de kaartjes in het midden leggen. Laat iedereen een kaart eraf pakken en hardop voor zichzelf beantwoorden. Of laat de hele groep dezelfde vraag beantwoorden.

Of neem de tijd
Vergeet de tijd en kijk of je op een andere manier met elkaar in gesprek komt. En wat je van elkaar ontdekken kan. In tweetallen of in een groep kan het ook lange, andere gesprekken opleveren.

 

Het resultaat?

Een leuke en inspirerende manier om het ijs te breken bij een kennismaking. Een bijeenkomst of teamsessie met energie te starten. Sollicitatiegesprekken anders insteken. Teambuilding. Op een andere manier contact te leggen met de mensen die jij goed denkt te kennen.

Een setje bestaat uit 50 vragenkaartjes en worden geleverd in een zakje.

 

Bestellen?Een gesprek anders insteken. Wie ben je, in plaats van wat doe je?

Je kunt de ‘Wie-Ben-Jij?’ kaarten bestellen via onderstaand formulier.

De prijs per setje is € 19,95.

Per 5 setjes: € 90,00

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Tot 5 setjes is het een brievenbus pakket.
Het bestelformulier vind je hieronder.

Bestelformulier    VERBETEREN VAN JE CARRIÈRE

    Slechts 5% van wat we doen is creatief. Zet je automatische piloot uit. Ontdek een nieuwe manier van begeleiden. Ontdek hoe leuk het kan zijn. En hoe je mensen verder helpt.

    Neem contact op