Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Webinar Creatief Denken

Als Start2Create 2.0 kunnen we natuurlijk niet anders dan anders denken over onze Anders Denken Webinar. Daarom geven we webinars op een andere manier dan je gewend bent. 

 

Wat levert de webinar je op?

  • Kracht van anders en creatief denken
  • Een praktische tool om anders denken zelf toe te passen
  • Inspiratie uit het bedrijfsleven
  • Wat er gebeurt in je brein
  • Live met ons chatten

Webinar Creatief DenkenMisschien herken je het wel, dat je vastloopt in het zoeken naar een idee of oplossing. Een reactie als ‘Ja, maar…’ van een collega of jezelf blokkeert al gauw het vinden van nieuwe mogelijkheden. In de webinar ontdek je hoe je anders en creatief denken kan inzetten om uit het vaste denken te stappen.

Aan de hand van voorbeelden uit het bedrijfsleven laten we je anders denken.
En we laten je zien hoe je zelf anders denken kan toepassen. Want:

Als je doet wat je deed, krijg je wat je had.

 

 

Online creatief denken

Wil je een stap verder? Meer tools ervaren of de tools zelf leren om zelf toe te passen in je werk?

De tools zijn praktisch toepasbaar in je werk, welke functie je ook hebt. Met de tools kan je anderen uit de ‘ja, maar’ modus halen en leuker en effectiever vergaderen. Ook online.

In de online training creatief denken ‘Train je Brein’ leer je in een of twee trainingen van +/- 2 uur diverse tools om in te zetten in je werk.

In onze online opleiding creatief denken leer je nog meer tools en van alles over het begeleiden van anderen, de valkuilen in de tools, improviseren met de tools en hoe je collega’s meekrijgt.

 

 

Aanmelden voor de webinar

 

De eerstvolgende webinar is op:
12 mei 14.00 – 14.45

Wil je inschrijven? Dat kan via onderstaand formulier (geef bij opmerkingen ‘Webinar’ + de datum op) of kies je event uit op deze pagina.