Workshops en Congressen

Workshops en congressen

Start2Create geeft ook workshops op congressen en thema-bijeenkomsten. Ben je op zoek naar een energieke, interactieve workshop met veel snelheid en waar gelachen wordt? Zet dan de facilitators van Start2Create in. Ook online.

Wij kunnen ook meerdere sessies parallel geven. En zelfs het plenaire gedeelte of een keynote sessie op je congres verzorgen.

 

Creatief denken

We zetten je met onze creatief denken sessies gegarandeerd op een andere manier aan het denken, met een lach. In korte tijd kom je tot nieuwe inzichten en oplossingen. Geen presentatie of zenden van informatie maar interactie en dynamiek in de groepen. Met uitkomsten die concreet en praktisch uitvoerbaar.

Er zijn +/-  40 tools die we hebben ontwikkeld om in te zetten op allerlei vraagstukken. Welke tool we inzetten? Dat hangt af van het vraagstuk en doel

Meer over creatief denken

Welke onderwerpen?

Creatief denken is toe te passen op elk vraagstuk. Een dagelijks probleem of een complexer vraagstuk. Of het nu gaat over een vraagstuk in de sport, het sociaal domein of het onderwijs. Het werven van nieuwe klanten, de zichtbaarheid van je organisatie, samenwerken of communicatie.

We stemmen van te voren de vraag of richting af en passen een of meerdere tools daarop toe.

 

Hoe lang duurt een workshop creatief denken?

Een sessie creatief denken kan in een uur of in een dagdel. Heb je heikele punten waar je tegenaan loopt met je team of organisatie, of wil je werken aan draagvlak of inhoudelijk meer de diepte in? Dan is onze ervaring dat één sessie niet voldoende is. Je vindt alle opties terig in onze ‘wasprogramma’s’.

Ontdek onze wasprogramma’s 

Lees verder onder de foto

Congres creatieve training

 

 

Congressen en bijeenkomsten

Op een congres of thema-bijeenkomst kunnen we ook meerdere sessies parallel geven. Of denk aan een keynote creatief denken, het interview met de wethouder en het plenair ophalen van de uitkomsten uit diverse sessies. Of het hele plaatje vanaf de opening tot aan de afsluiting.

Als je ons een beetje kent, dan weet je dat onze begeleiding iets anders zal zijn dan je van te voren verwacht. Of je nu 40 of 400 mensen op je bijeenkomst hebt, het blijft niet alleen bij zitten en luisteren.

Wij faciliteren sessies ook online.

 

Keynote creatief denken

In 20 – 30 minuten zet een van de facilitators van Start2Create je geheid op een andere manier aan het denken. Gen saaie presentatie of standaard Out-of-the-Box denken. Creatief denken kan op veel manieren. Je krijgt de Rode Kaart mee en een hoop inspiratie. Met een verhaal. Voorbeelden. Soms in beeld en met video fragmenten. Maar ook interactie en een flinke aanzet tot anders denken.

 

Een keer sparren?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil je meer informatie of een keer sparren? Neem dan contact op met Kyra, via kyra@start2create.nl / 06-19836263. Of vul onderstaand formulier in.