Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media
Congres creatieve training

Workshops en Congressen

Workshops en congressen

Start2Create geeft ook workshops op congressen en thema-bijeenkomsten. Ben je op zoek naar een energieke, interactieve workshop met veel snelheid en waar gelachen wordt? Zet dan de trainers van Start2Create in. Wij kunnen ook meerdere sessies parallel geven. En zelfs het plenaire gedeelte of een keynote sessie op je congres verzorgen.

 

Creatief denken

Dit zijn niet de sessies die je van te voren verwacht. Je maken je gegarandeerd aan het lachen en zetten je op een andere manier aan het denken. In korte tijd kom je tot nieuwe inzichten en oplossingen. Concreet en praktisch uitvoerbaar. Er zijn +/-  25 tools die we hebben ontwikkeld om in te zetten op allerlei vraagstukken. Welke tool we inzetten? Dat hangt af van het vraagstuk.

Je komt tot nieuwe inzichten en ideeën door uit de vaste denkkaders te stappen. Door anders en creatief denken. Interactief. Doorliften op ideeën, absurd denken zonder grenzen of zelfs crimineel denken. Bizarre scenario’s of onverwachte perspectieven. Alles met een omweg.

Hoe gek iets ook klinkt, de ideeën brengen we altijd thuis naar een concreet plan. Hierna kan je er direct mee aan de slag.

 

Welke onderwerpen?

Creatief denken is toe te passen op elk vraagstuk. Een dagelijks probleem of een complexer vraagstuk. Of het nu gaat over een vraagstuk in de sport (leden, vrijwilligers, sponsoring, mensen in beweging krijgen), het opvallen en de zichtbaarheid van je organisatie, samenwerken of verbindingen in de wijk, communicatie, een project of een nieuw product.

Of gewoon puur creatief denken. Wij halen vraagstukken op uit de groep en passen daar een tool op toe.

 

Hoe lang duurt een workshop of sessie creatief denken?

Een sessie creatief denken kan in een uur, maar ook korter of langer. Heb je heikele punten waar je tegenaan loopt met je team of organisatie, of wil je meer de diepte in? Dan is misschien een strategische sessie of incompany training wel iets voor je.

 

Lees verder onder de foto

Congres creatieve training

 

 

Congressen en bijeenkomsten

Op een congres of thema-bijeenkomst kunnen we één maar ook meerdere sessies parallel geven. Jou ontlasten en de hele boel begeleiden. De opening. Een keynote presentatie of zelfs het interview met de wethouder. Uitkomsten uit de diverse sessies plenair ophalen. De afsluiting.

Als je ons een beetje kent, dan weet je dat onze begeleiding een tikkeltje anders zal zijn dan je van te voren verwacht. Of je nu 40 of 400 mensen op je bijeenkomst hebt, het blijft niet alleen bij zitten en luisteren.

 

Keynote creatief denken

In 20 – 30 minuten zet een van de trainers van Start2Create je geheid op een andere manier aan het denken. Nope, geen saaie presentatie. Nope, niet standaard Out-of-the-Box denken. Creatief denken kan op veel manieren. Je krijgt de Rode Kaart mee en een hoop inspiratie. Met een verhaal. Voorbeelden. Soms in beeld en met video fragmenten. Een aanzet tot anders denken en anders doen. Met een lach.

 

Een keer sparren?

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Wil je meer informatie of een keer sparren? Neem dan contact op met Kyra, via [email protected] / 06-19836263. Of vul onderstaand formulier in.