ISO 9001 en NRTO

Start2Create heeft haar ISO 9001 certificering verlengd! En dat niet alleen. Sinds dit jaar zijn we ook lid bij het NRTO èn zijn we in bezit van het NRTO keurmerk. Wat het allemaal inhoudt? En wat je er zelf aan hebt als je een sessie of traject, of opleiding bij ons volgt? We leggen het beknopt uit.

We zijn onder de loep genomen, doorgelicht, binnenstebuiten gekeerd. Met dank aan Arbo Rotterdam. Hiermee is niet alleen onze ISO 9001 certificering verlengd, ook hebben we het NRTO keurmerk erbij.

 

ISO 9001

In een notendop, de ISO 9001 certificering is een kwaliteitsmanagement systeem. We zijn continu bezig met het verbeteren van onze kwaliteit. Dat ben je misschien al van ons gewend, maar we hebben er dus (weer) een sticker op mogen plakken: we zijn een erkende opleider. Met onze CRKBO registratie kunnen we zo opleidingen ook vrijstellen van BTW.

 

NRTO lidmaatschap en keurmerk

Met het NRTO keurmerk op zak zullen we uiteraard ook de gedragscode beroep en bedrijf van de NRTO in acht nemen. Misschien een kleine formaliteit, maar dan is het ook gewoon officieel vastgelegd! Hier vind je meer informatie over de gedragscode.

Maar er is nog iets dat jou of je organisatie misschien wel direct verder kan helpen. Met het keurmerk kunnen we op bepaalde vakgebieden, op bepaalde onderwerpen of in diverse regio’s van het land ook beroep doen op subsidies. En soms is er al het een en ander in een CAO vastgelegd.

Zelf alvast een kijkje nemen om wat voor subsidies en regelingen het gaat? Dat kan hier. 

 

Meer weten?

Heb je vragen over een van deze certificeringen, of wil je eens met ons kijken hoe we je verder kunnen helpen? Laat het ons hieronder weten.