Academy

Impact maken kun je leren In de Start2Create Academy leer je in drie dagen hoe je impact maakt. Leren, bedenken en doen. Onze creators leren je alles over de Creatief Denken Methodiek én je leert hoe je die tools in je werk kunt inzetten.

Start2Create Academy

Het hoeft niet altijd moeilijk te zijn. Soms kun je op de werkvloer al heel veel impact maken door het nét even anders aan te pakken. In de Academy leer je meer over onze tools, zoals de Creatief Denken methodiek.

Onze facilitators leren je bij de opleiding hoe je tools inzet in (kleine) teams, tijdens overleg met stakeholders, tijdens bedrijfspresentaties en ook voor jezelf, als je even vastzit met je gedachten.

Inhoud

In de Start2Create Academy leer je in drie dagen een aantal tools die je in de praktijk kunt inzetten. Vervolgens leer je hoe je die tools kunt faciliteren als je bijvoorbeeld voor de groep staat. Je leert over:

 • Groepsdynamiek
 • Kleurencommunicatie
 • De werking van je brein – en hoe je het brein in de doe-stand zet

De Start2Create Academy is leren, bedenken en doen. We maken het praktisch en gaan aan de slag met de vraagstukken uit de groep. Zo leer je meteen hoe je de tools inzet.

Incompany opleiding

Onze creators kunnen ook bij jou op locatie mensen opleiden. Dat kan vanaf twee dagen. De groep bestaat uit minimaal 6 en maximaal 12 deelnemers.

Indeling van de dagen

Dag 1

– De basis tools uit de creatief denken methodiek zodat je een sessie kunt draaien
– Communicatiestijlen
– Groepsdynamiek

Dag 2

– De rol van facilitator
– Hoe sta je voor de groep?
– Oefenen van tools

Dag 3 (zes weken later)

– Vieren wat er mis is gegaan
– Sessie-opbouw
– impact maken

De trainers waren allebei heel toegankelijk. Gaven vertrouwen dat je het niet verkeerd kon doen. Vrolijk, enthousiast, actief!

Na de Start2Create Academy
Wel zo fijn om van te voren te weten wat het je oplevert.

 • Je krijgt tools in handen waardoor mensen in de ‘Ja, en!’-modus komen
 • Je weet hoe je het brein kunt inzetten en stimuleren
 • Je weet hoe je mensen kunt meekrijgen in een sessie
 • Je leert een sessie te plannen met de Creatief Denken Methodiek
Ik wil graag meer weten over de opleiding dus bel me!

  Onze kijk op leren

  Iedereen kan creatief zijn. Echt waar. Je moet alleen je brein de juiste prikkels geven. Start2Create helpt daarbij. We houden niet van eindeloos discussiëren, dus we gebruiken tools uit de Creatief Denken Methodiek. Mensen komen in beweging en gaan van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, en!’ 

  Een sessie met Start2Create is gegarandeerd snel en effectief. Het zit ‘m in de combinatie dynamiek, plezier en tools.  Het team

  Kyra van Leeuwen

  Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

  Etienne Verhoeff

  Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

  Daniëlle Krijger

  Al op jonge leeftijd gevormd door de turnsport. Daniëlle herken je aan haar lef, energie en lach.

  Onze andere programma’s

  Geen Ja maar, maar Ja en…! Denken in kansen en mogelijkheden in plaats van steeds een beperking op te leggen. We dagen je uit anders te denken tijdens een strategische sessie, teambuilding sessie of bij het ontwikkelen van plannen voor je organisatie.

  Programma’s