Academy

Impact maken kun je leren Jezelf als professional en als mens ontwikkelen. Dat is ook bij ons altijd de drive. Hoe worden we beter? De inspiratie halen we uit tal van zaken. In de Start2Create Academy vind je ons aanbod aan trainingen en opleidingen. Altijd net even anders, praktisch ingestoken èn met een flinke dosis creativiteit en LEF.

Start2Create Academy

Trainingen en opleidingen met creativiteit en lef

Creativiteit, eigenaarschap en verbinding zijn een van de meest gevraagde competenties in organisaties. In de Start2Create Academy vind je trainingen en opleidingen waarmee je je verder ontwikkelt als professional. En als mens. In onze trainingen trainen we je in creativiteit en LEF met een diversiteit aan tools.

– Brainstorm technieken (2 dagen)
– Opleiding – LEF programma (4 dagen, incl coaching)
– Gesprekstechnieken (1 dag)

In àlles wat we doen is het net even anders. Geen lange saaie zit of presentaties, je wordt niet bekogeld met theorie en je krijgt ook zeker geen saaie oefeningen met ons. Wat dan wel? We trainen en triggeren je brein op verschillende manieren. Ontdek hieronder ons hele aanbod.

Brainstorm technieken

2 dagen – € 995,-

Voor vergadertijgers die meer creativiteit in de meeting willen brengen. Voor brainstormers die van denken naar doen willen. Praktische tools die je meteen kunt inzetten in een teamoverleg of met een opdrachtgever.

Ontdek meer en inschrijven

Het LEF-programma

Leiderschap Eigenaarschap Faciliteren

//OPLEIDING NIEUWE STIJL// 4 dagen – € 2.450,-

Ben je een manager, directeur, ambitieuze Young Professional en op weg naar een leidinggevende functie? Of wil je gewoon die volgende stap maken in je werk door het echt anders te doen? Dan is onze 4-daagse opleiding echt iets voor jou. In dit traject van een half jaar gaan we voor persoonlijke en professionele ontwikkeling.

Ontdek meer en inschrijven

Training gesprekstechnieken

1 dag – € 495,-

Deze 1-daagse training staat bol van interactieve trainingsmethodieken. Vanuit verschillende invalshoeken train je jezelf in helder, anders en effectiever communiceren. Je ontdekt waar je kracht en je valkuilen liggen en hoe je een brug kan slaan naar de ander.

Ontdek meer en inschrijven

De trainers waren allebei heel toegankelijk. Gaven vertrouwen dat je het niet verkeerd kon doen. Vrolijk, enthousiast, actief!
Ik wil heb een vraag over een van de trainingen.Bel me terug!

  Onze kijk op leren

  Iedereen kan creatief zijn. Echt waar. Je moet alleen je brein de juiste prikkels geven. Start2Create helpt daarbij. We houden niet van eindeloos discussiëren, dus we gebruiken tools uit de Creatief Denken Methodiek. Mensen komen in beweging en gaan van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, en!’ 

  Een training of sessie met Start2Create is gegarandeerd snel en effectief. Het zit ‘m in de combinatie dynamiek, plezier en tools.

  Start2Create is ISO9001 gecertificeerd, CRKBO geregistreerd en beschikt over het NRTO keurmerk.

  Het team

  Kyra van Leeuwen

  Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

  Etienne Verhoeff

  Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

  Daniëlle Krijger

  Al op jonge leeftijd gevormd door de turnsport. Daniëlle herken je aan haar lef, energie en lach.

  Onze andere programma’s

  Uit de ‘Ja, maar’ en in de ‘Ja, EN…!’ Denken in kansen en mogelijkheden in plaats van steeds een beperking op te leggen. We dagen je uit anders te denken tijdens een strategische sessie, teambuilding sessie of bij het ontwikkelen van plannen voor je organisatie.

  Programma’s