Academy

Impact maken kun je leren In de Start2Create Academy vind je ons aanbod aan trainingen en opleidingen. Altijd net even anders. Praktisch ingestoken. Èn met een flinke dosis creativiteit en LEF.

Start2Create Academy

In de Start2Create Academy trainen we je in creativiteit en LEF met een diversiteit aan tools.

– Opleiding Creatief Denken met LEF (4 dagen)
– Summerschool (augustus) – Heractiveer je creativiteit + enkele gesprekstechnieken (1 dag)
– Brainstorm Technieken (2 dagen)
– Gesprekstechnieken (1 dag)

In àlles wat we doen is het net even anders. Geen lange saaie zit of presentaties, je wordt niet bekogeld met theorie en je krijgt ook zeker geen saaie oefeningen met ons. Wat dan wel? We trainen en triggeren je brein op verschillende manieren. Ontdek hieronder ons hele aanbod.

Summerschool

1 dag – € 350,-

Wil je deze zomer investeren in je creatieve brein? Meer leren denken in oplossingen? Beter worden in out-of-the-box denken? Iets anders teweeg brengen in een gesprek? Ja, EN is de samenvatting van deze dag. Maak kennis met de creatief denken methodiek en enkele gesprekstechnieken.

Ontdek meer en inschrijven

Opleiding creatief denken met LEF

4 dagen – € 2.450,-

Ben je een manager, directeur, ambitieuze Young Professional en op weg naar een leidinggevende functie? Of wil je gewoon die volgende stap maken in je werk door het echt anders te doen? Dan is onze 4-daagse opleiding echt iets voor jou. Je leert anders denken, je traint je innovatief denkvermogen, je leert groepsprocessen faciliteren en presenteren.

Ontdek meer en inschrijven

NIEUW: Verdiepingsdag

Brainstorm technieken

2 dagen – € 995,-

Voor vergadertijgers die meer creativiteit in de meeting willen brengen. Voor brainstormers die van denken naar doen willen. Praktische tools die je meteen kunt inzetten in een teamoverleg of met een opdrachtgever.

Ontdek meer en inschrijven

Training gesprekstechnieken

1 dag – € 495,-

Deze 1-daagse training staat bol van interactieve trainingsmethodieken. Vanuit verschillende invalshoeken train je jezelf in helder, anders en effectiever communiceren. Je ontdekt waar je kracht en je valkuilen liggen en hoe je een brug kan slaan naar de ander.

Ontdek meer en inschrijven

De trainers waren allebei heel toegankelijk. Gaven vertrouwen dat je het niet verkeerd kon doen. Vrolijk, enthousiast, actief!
Ik wil heb een vraag over een van de trainingen.Neem contact met mij op!

  Onze kijk op leren

  Iedereen kan creatief zijn. Echt waar. Je moet alleen je brein de juiste prikkels geven. Start2Create helpt daarbij. We houden niet van eindeloos discussiëren, dus we gebruiken tools uit de Creatief Denken Methodiek. Mensen komen in beweging en gaan van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, en!’ 

  Een training of sessie met Start2Create is gegarandeerd snel en effectief. Het zit ‘m in de combinatie dynamiek, plezier en tools.

  Start2Create is ISO9001 gecertificeerd, CRKBO geregistreerd en beschikt over het NRTO keurmerk.

  Het team

  Kyra van Leeuwen

  Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

  Etienne Verhoeff

  Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

  Onze andere programma’s

  Uit de ‘Ja, maar’ en in de ‘Ja, EN…!’ Denken in kansen en mogelijkheden in plaats van steeds een beperking op te leggen. We dagen je uit anders te denken tijdens een strategische sessie, teambuilding sessie of bij het ontwikkelen van plannen voor je organisatie.

  Programma’s