Academy

Impact maken kun je leren In de Start2Create Academy vind je ons hele aanbod aan trainingen en opleidingen. Ze zijn creatief. Anders. Interactief. Kortom, het tegenovergestelde van saai. Altijd praktisch ingestoken èn je leert hoe je die tools in je werk kunt inzetten.

Aanbod van trainingen en opleidingen

Een flink staaltje creatief denken krijg je mee in ‘Heractiveer je creativiteit’ en de opleiding creatief denken. Want creativiteit is een van de belangrijkste kerncompetenties op de werkvloer. Daarnaast vind je bij ons de training gesprekstechnieken en jaarplan maken.

In àlles wat we doen is het net even anders. Geen lange saaie zit of presentaties, je wordt niet bekogeld met theorie en je krijgt ook zeker geen saaie oefeningen met ons. Wat dan wel? We trainen en triggeren je brein op verschillende manieren. Ontdek hieronder ons hele aanbod.

Opleiding Creatief Denken

In de Opleiding Creatief Denken train je je creativiteit en krijg je een grote hoeveelheid praktische tools (werkvormen) mee, die je in je werk met collega’s kan inzetten. In vergaderingen, op bijeenkomsten, in gesprekken of alleen.

Duur: 3 dagen
Deelnemers: 6 – 12
Prijs: € 1.750

Incompany mogelijk in 2 of 3 dagen. Prijs op maat.

Meer info & aanmelden 

Training Heractiveer je creativiteit

korte training creatief denken. Na deze training spuit de creativiteit uit je oren. Je komt tot nieuwe inzichten en praktische uitkomsten. Met tal van nieuwe verbindingen in je brein.

Je maakt kennis met de creatief denken methodiek en neurobics. Minimaal theorie, maximaal doen. Geen lange zit of luisteren. NEE! Je bent met ons volop in beweging.

Meer info & aanmelden 

Training gesprekstechnieken

Deze 1-daagse training staat bol van interactieve trainingsmethodieken. Vanuit verschillende invalshoeken train je jezelf in helder, anders en effectiever communiceren. Zo haal je van alles uit:

 • Kleurencommunicatie
 • De techniek van Pushen vs. Pullen
 • LSD, OMA, ANNA en Nivea

Dat doen we op een verfrissende en dynamische manier.

Meer info & aanmelden 

Training voor sportprofessionals

Start2Create begon ooit in de sport. Naast creatief denken is er nog een bak aan tools die we doorgeven aan sportprofessionals. In deze training leer je:

 • Dag 1: Diverse praktische tools en gesprekstechnieken om op een laagdrempelige manier met een club in gesprek te komen
 • Dag 2: Een jaarplan maken op een leuke en beknopte manier.

Op aanvraag ook één van de dagen mogelijk.

Meer info & aanmelden

Training Jaarplan Maken

Deze training is voor leidinggevenden of besluitvormers in organisaties. De tools geven je focus voor het jaar en een houvast om de neuzen dezelfde kant op te krijgen en te houden. De vangrails voor je organisatie bepalen en toewerken naar gestelde doelen.

Bij Start2Create leer je praktische tools voor strategie of heidagen.

Duur: 2 dagen
Deelnemers: 6 – 12
Prijs: op aanvraag

Meer info & aanvragen

De trainers waren allebei heel toegankelijk. Gaven vertrouwen dat je het niet verkeerd kon doen. Vrolijk, enthousiast, actief!
Ik wil heb een vraag over een van de trainingen.Bel me terug!

  Onze kijk op leren

  Iedereen kan creatief zijn. Echt waar. Je moet alleen je brein de juiste prikkels geven. Start2Create helpt daarbij. We houden niet van eindeloos discussiëren, dus we gebruiken tools uit de Creatief Denken Methodiek. Mensen komen in beweging en gaan van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, en!’ 

  Een sessie met Start2Create is gegarandeerd snel en effectief. Het zit ‘m in de combinatie dynamiek, plezier en tools.

  Start2Create is ISO9001 gecertificeerd, CRKBO geregistreerd en beschikt over het NRTO keurmerk.

  Het team

  Kyra van Leeuwen

  Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

  Etienne Verhoeff

  Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

  Daniëlle Krijger

  Al op jonge leeftijd gevormd door de turnsport. Daniëlle herken je aan haar lef, energie en lach.

  Onze andere programma’s

  Uit de ‘Ja, maar’ en in de ‘Ja, EN…!’ Denken in kansen en mogelijkheden in plaats van steeds een beperking op te leggen. We dagen je uit anders te denken tijdens een strategische sessie, teambuilding sessie of bij het ontwikkelen van plannen voor je organisatie.

  Programma’s