Over ons

Ja En....wie zijn jullie dan? Wie zitten er achter Start2Create? Nou, dat laten we je graag zien. Want ons team bestaat uit zes facilitators/trainers die organisaties helpen en mensen opleiden. En de basis van Start2Create ligt op de golfbaan.

Onze historie

Een sportjournalist en een profgolfster die samen een bedrijf oprichten. Dat is in een notendop het verhaal van Start2Create. Ooit begonnen Kyra van Leeuwen en Etienne Verhoeff met Welkom op de Club, de inspiratiesessie over gastvrijheid in de sport. Nu helpen zij tal van sportorganisaties, het bedrijfsleven, onderwijs, zorg en gemeentes bij hun uitdagingen, aan de hand van creatief denken. ‍

Hè, echt eens anders hoe deze training is opgezet en door jullie wordt gegeven! Heerlijk. Uitleg krijgen over tools en de tools meteen toepassen, falen mag en is leuk. Heel goed.

Het team

Kyra van Leeuwen

Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

Etienne Verhoeff

Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

Daniëlle Krijger

Al op jonge leeftijd gevormd door de turnsport. Daniëlle herken je aan haar lef, energie en lach.

Date? Laat je telefoonnummer achter

    Onze missie

    Onze missie is om mensen van de automatische piloot te halen. Je hebt jouw hersenen niet voor niets gekregen. Door de juiste triggers te gebruiken kan ieder mens creatief zijn. Soms heb je een beetje hulp nodig. Door de tools zul je merken dat dit zetje vaak voldoende is om tot nieuwe ideeën te komen. Als we iedereen al 1% creatiever krijgen en uit de ‘Ja, maar’ stand, is onze missie geslaagd.

    Één is geen

    Een traject of sessie begeleiden we met twee facilitators. Waarom? Die vraag krijgen we vaker. In een sessie schrijft de ene facilitator antwoorden op die uit de groep komen, terwijl de andere facilitator de deelnemers begeleidt in de tool. Door het contact te houden met de groep komen we tot betere oplossingen samen. Start2Create heeft naast de vaste gezichten Daniëlle, Kyra en Etienne ook een groep van flexibele facilitators. Mensen die de opleiding hebben gedaan en het proces kennen.