Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Over ons

Hoi, wij zijn Start2Create! Wij trainen en begeleiden organisaties, maar dan net even anders. Omdenken, anders denken. Wij doen het dagelijks om organisaties te helpen met hun vraagstukken. En de kennis is ook beschikbaar voor je. Je kunt het leren. Het resultaat? Frisse oplossingen die net even anders zijn.

 

Dit maakt ons uniek

Als je op zoek bent naar de standaardoplossing voor jouw probleem, dan moet je niet bij ons zijn. Echt niet. We gaan je ook niet vertellen wat je moet doen. We laten je zelf met de ideeën komen. Ja, dat is anders.

Geen dikke boekwerken. Je gebruikt je brein. En iedereen kan creatief zijn. Soms denk je åbsürd, dan kijken we weer door de ogen van Trump, Nijntje of een BN-er. Hoe gek iets ook klinkt, we maken het altijd concreet.

Noem het anders denken, omdenken of denken met een omweg. We werken met jouw vragen en passen daar tools op toe. En de tools kan je nog eens leren ook. Kortom, het mes snijdt aan twee kanten.

Wat is creatief denken?

 

Etienne Verhoeff

Presentator.
Direct.
Stelt vragen.
Scherp.
Energiek.
Denkt groot.

 

 

Kyra van Leeuwen

Ex-topsporter.
Oplossingen.
Doortastend.
Krachtig.
Rust.
Brengt thuis.

 

 

 

Rick de Jong

Keeper.
Tostiliefhebber.
Marketeer.
Hard werkend.
Energiek.
Sportgek.

 

 

 

 

Steef van den Boom

Structuur.
Netwerken.
Lach.
Aanpakken.
Motorrijden.
Trotse opa.

 

VERBETEREN VAN JE CARRIÈRE

Slechts 5% van wat we doen is creatief. Zet je automatische piloot uit. Ontdek een nieuwe manier van begeleiden. Ontdek hoe leuk het kan zijn. En hoe je mensen verder helpt.

Neem contact op