Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Opleiding creatief denken

Opleiding Creatief Denken

Jij ziet kansen. En je zou dolgraag je advies geven. Maar hoe krijg je de mensen mee? In de Start2Create Academy, de opleiding creatief denken, ervaar je wat Creatief Denken doet en hoe je de tools zelf kan toepassen.

In deze creatieve opleiding ervaar je niet alleen de tools, maar je leert ook hoe je creatieve tools zelf kunt inzetten.

In jouw organisatie. Op thema-bijeenkomsten. Bij vergaderingen. Meetings. Brainstormsessies. In samenwerking met andere partijen. Het hele jaar door.

Je leert een verschil te maken door betrokkenheid en draagvlak te creëren. Met energie en een lach. Hoe gek iets ook lijkt in eerste instantie, altijd kom je tot plannen. Concreet. Praktisch uitvoerbaar.

 

Stap in de wereld van de Start2Create Academy!

Tijdens deze driedaagse opleiding helpt Start2Create je op weg het cirkeldenken te doorbreken. Je leert creatieve tools in te zetten om anderen te begeleiden naar concrete plannen. Oplossingen. Inzichten. Zonder te vertellen wat de moéten doen. Je maakt anderen eigenaar van een zelf ontwikkeld idee. Dat is het doel.

Ook ervaar je hoe het is om zelf anders te denken. Juist omdat je twee dagen achtereen aan de slag gaat. Dat geeft de meeste impact. We sturen je naar huis met een rugzak vol tools. En een andere blik.

Misschien denk je allereerst aan Out-of-the-box denken. Creatief denken kan ook zijn een vraag anders stellen, denken vanuit andere situaties of perspectieven, of elementen stapelen.

Lees verder onder de foto

Start2Create Academy

We laten je op een andere manier naar vraagstukken kijken. Je leert de tools. En je leert de tools uit te kiezen, zodat je anderen kan helpen tot concrete acties te komen. We laten je zien hoe je mensen mee kan krijgen. Hoe je samenwerking anders kan insteken. Hoe je kan faciliteren.

Met de creatieve tools kom je tot nieuwe inzichten en plannen.
Soms is de oplossing uniek.
En soms ligt de oplossing verrassend dichtbij.

Welke oplossing het ook is, door het inzetten van creatieve tools ontdek je hoe je mensen eigenaar kan maken van een idee. En daarna draagvlak kan creeëren. Met een hoop lol en energie. Met afstandsbedieningen, Barbapappa, absurd denken, marsmannetjes en kleuren.

Er zijn zo’n 25 tools die wij actief inzetten. In onze opleiding ervaar je tools, en mag je ze meteen voor de groep oefenen!

 

Wat kun je na deze opleiding creatief denken?

  • Herken je vaste patronen in de eigen organisatie en weet je daar doorheen te breken
  • Kun je jezelf en anderen uit het cirkeldenken halen en tot nieuwe plannen en oplossingen komen
  • Herken je je eigen krachten en valkuilen, ook bij het inzetten van de creatief denken tools
  • Weet je aan de hand van praktische tips hoe je communicatie effectief kunt inzetten
  • Kun je meetings begeleiden op een leuke, effectieve manier

Minimaal aantal deelnemers is 6 personen, maximaal 12.

 

Data en inschrijven

Twee dagen achter elkaar en een aantal weken later dag drie.
Locatie, lunch, diner, overnachting en ontbijt zijn allemaal inbegrepen.
Prijs: € 1.450,- ex btw per persoon.

Kijk hier voor de data van onze open Academies.
De opleiding kunnen we ook incompany verzorgen.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op via kyra@start2create.nl of etienne@start2create.nl. Bellen kan ook: 06-19836263.INSCHRIJVEN VOOR IZINE

Blijf op de hoogte met het online magazine van Start2Create.


Door het formulier te versturen ga je akkoord met ons privacybeleid en gebruikersvoorwaarden.