Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Opleiding creatief denken

Opleiding Creatief Denken

Noem het anders denken, omdenken of denken met een omweg. Vaste denkpatronen kan je doorbreken. Wat het oplevert? (Vernieuwende) oplossingen, baanbrekende ideeën, nieuwe inzichten, concrete plannen. Start2Create zet creatief denken tools in om je daar te laten komen. Maar traint jou ook in de tools in een opleiding. Zodat je niet alleen jezelf, maar ook anderen anders kan laten denken.

In deze creatieve opleiding ervaar je niet alleen hoe je anders kan denken. Je leert ook hoe je allerlei creatieve tools en methodieken zelf kunt inzetten in je werk.

De kracht van de tools is tot nieuwe ideeën, inzichten en concrete plannen te komen. Maar dat niet alleen. Je leert een verschil te maken door betrokkenheid en draagvlak te creëren. In plaats van te adviseren en te overtuigen neem je mensen op een andere manier mee. Met energie en een lach.

Misschien denk je allereerst aan Out-of-the-box denken. Creatief denken kan ook zijn: een vraag anders stellen, denken vanuit andere situaties of perspectieven, of elementen stapelen.Hoe gek iets ook lijkt in eerste instantie, altijd kom je tot plannen. Concreet. Praktisch uitvoerbaar. Je leert diverse soorten tools en hoe je ze kan toepassen op allerlei vraagstukken.

 

Leer creatief denken in de Start2Create Academy!

Tijdens deze driedaagse opleiding, de Start2Create Academy, leren de trainers van Start2Create je +/- 12 tools om anders te denken. Creatief denken. Je komt ook voor de groep te staan. Je begeleidt tools of je schrijft – beiden in de rol van facilitator. Ook leer je wat je wel – en wat je beter niet – kan doen om anderen mee te krijgen. Je maakt anderen eigenaar van een zelf ontwikkeld idee.

Ook ervaar je hoe het is om zelf anders te denken. Juist omdat je in deze opleiding de eerste twee dagen achterelkaar aan de slag gaat. Dat geeft de meeste impact. We sturen je naar huis met een rugzak vol tools. En een andere blik.

Lees verder onder de foto

Start2Create Academy

 

We laten je op een andere manier naar vraagstukken kijken. Je leert de tools. En je leert de tools uit te kiezen, zodat je anderen kan helpen tot concrete acties te komen. We laten je zien hoe je mensen mee kan krijgen. Hoe je samenwerking anders kan insteken. Hoe je kan faciliteren.

Met de creatieve tools kom je tot nieuwe inzichten en plannen.
Soms is de oplossing uniek.
En soms ligt de oplossing verrassend dichtbij.

Welke oplossing het ook is, door het inzetten van creatieve tools ontdek je hoe je mensen eigenaar kan maken van een idee. En draagvlak kan creeëren. Met een hoop lol en energie. Met afstandsbedieningen, Barbapappa, absurd denken, marsmannetjes en kleuren.

 

Wat kun je na deze opleiding creatief denken?

  • Herken je vaste patronen in de eigen organisatie en weet je daar doorheen te breken
  • Kun je jezelf en anderen uit het ‘ja, maar…’ denken halen
  • Kun je anderen nieuwe plannen en oplossingen laten ontwikkelen
  • Herken je je eigen krachten en valkuilen, ook bij het inzetten van de creatief denken tools
  • Weet je aan de hand van praktische tips hoe je communicatie effectief kunt inzetten
  • Kun je vergaderen op een leuke, effectieve manier

Minimaal aantal deelnemers is 6 personen, maximaal 12.

 

Data en inschrijven

Twee dagen achter elkaar en een aantal weken later dag drie.
Locatie, lunch, diner, overnachting en ontbijt zijn allemaal inbegrepen.
Prijs: € 1.450,- ex btw per persoon.

Kijk hier voor de data van onze open Academies.
De opleiding kunnen we ook incompany verzorgen.

Wil je meer informatie of je aanmelden? Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op via kyra@start2create.nl of etienne@start2create.nl. Bellen kan ook: 06-19836263.INSCHRIJVEN VOOR IZINE

Blijf op de hoogte met het online magazine van Start2Create.


Door het formulier te versturen ga je akkoord met ons privacybeleid en gebruikersvoorwaarden.