Onze programma's

Van Ja maar... naar #jaEN!Iedereen kan creatief zijn. Echt waar. Je moet alleen je brein de juiste prikkels geven. Start2Create helpt daarbij. We houden niet van eindeloos discussiëren, dus gebruiken we tools uit de Creatief Denken Methodiek. Van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, EN!’ Een sessie met Start2Create is gegarandeerd snel en effectief. Het zit ‘m in de combinatie dynamiek, plezier en tools.

Inspiratie

Een begin maken

Tijdens de Inspiratiesessies van Start2Create (her)activeer je je brein. Je ontdekt wat je als team in no-time kan bedenken. Vernieuwende ideeën en oplossingen komen uit onverwachte hoek. Voor een verfrissende meeting, heidag of als teambuilding.

Duur: 1 of 2 dagdelen van 2,5 uur
Deelnemers: 5 – 25
Prijs: vanaf € 1.750,-

Laat je inspireren

Innovatie

Van ideeën naar concrete plannen 

Innovatie is voor teams die willen innoveren, groeien, verbeteren. Een of meerdere uitdagingen met beide handen aanpakken. Neuzen dezelfde kant op krijgen. Met de Innovatiesessies van Start2Create maak je van de ideeën concrete plannen en ben je klaar voor uitvoer.

Duur: vanaf 4 dagdelen
Deelnemers: 5 – 25
Prijs: vanaf € 5.500,-

Ontdek Innoveren

Impact

Voor groei en focus met sterke jaarplannen

Met ons Impactprogramma begeleiden onze facilitators jouw team meerdere dagen. We gaan samen aan de slag om de ‘Ja maar…’ om te zetten in een  ‘Ja, EN!’-cultuur. Zodat jij impact kan maken met jouw team.

Duur: Vanaf 6 dagen of een jaarprogramma
Deelnemers: 5 – 20
Prijs: vanaf € 9.000,-

Maak Impact

Start2Create Academy

Impact maken kun je leren 

In de Start2Create Academy vind je ons totale aanbod aan trainingen en opleidingen.

Opleiding creatief denken
Jaarplannen maken
Trainingen per vakgebied

Met ons tref je géén lange saaie zit of presentaties, je wordt niet bekogeld met theorie en je krijgt ook zeker geen saaie oefeningen met ons. Wat dan wel? We trainen en triggeren je brein op verschillende manieren. Met praktische en vooral leuke tools. Leren, bedenken en doen. Én je leert hoe je die tools in de praktijk inzet.

Ontwikkel jezelf