Onze programma's

Van Ja maar... naar #jaEN!Iedereen kan creatief zijn. Echt waar. Je moet alleen je brein de juiste prikkels geven. Start2Create helpt daarbij. We houden niet van eindeloos discussiëren, dus gebruiken we tools uit de Creatief Denken Methodiek. Van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, EN!’ Een sessie met Start2Create is gegarandeerd snel en effectief. Het zit ‘m in de combinatie dynamiek, plezier en tools.

Inspiratie

Een begin maken

Tijdens de Inspiratiesessies van Start2Create (her)activeer je je brein. Je ontdekt wat je als team in no-time kan bedenken. Vernieuwende ideeën en oplossingen komen uit onverwachte hoek. Voor een verfrissende meeting, heidag of als teambuilding.

Duur: 1 of 2 dagdelen van 2,5 uur
Deelnemers: 5 – 25
Prijs: vanaf € 1.750,-

Laat je inspireren

Inspiratie +

Van ideeën naar concrete plannen 

Innovatie is voor teams die willen innoveren, groeien, verbeteren. Een of meerdere uitdagingen met beide handen aanpakken. Neuzen dezelfde kant op krijgen. Met de Inspiratie+ sessies van Start2Create maak je van de ideeën concrete plannen en ben je klaar voor uitvoer.

Duur: vanaf 2 dagdelen
Deelnemers: 5 – 25
Prijs: vanaf €3500,-

Ontdek Inspiratie +
Ik wil meer weten. Kan je me bellen?

  Start2Create Academy

  Impact maken kun je leren 

  In de Start2Create Academy vind je ons totale aanbod aan trainingen en opleidingen.

  2-daagse training creatief vergaderen en brainstorm
  3-daagse opleiding facilitator creatief denken
  Training Gesprekstechnieken (1 dag)

  Met ons tref je géén lange saaie zit of presentaties, je wordt niet bekogeld met theorie en je krijgt ook zeker geen saaie oefeningen met ons. Wat dan wel? We trainen en triggeren je brein op verschillende manieren. Met praktische en vooral leuke tools. Leren, bedenken en doen. Én je leert hoe je die tools in de praktijk inzet.

  Ontwikkel jezelf
  Ik kan geen keuze maken. Welke training is handig voor me?