Onze programma's

Van Ja maar... naar #jaEN!Iedereen kan creatief zijn. Echt waar. Je moet alleen je brein de juiste prikkels geven. Start2Create helpt daarbij. We houden niet van eindeloos discussiëren, dus we gebruiken tools uit de Creatief Denken Methodiek. Mensen komen in beweging en gaan van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, en!’ Een sessie met Start2Create is gegarandeerd snel en effectief. Het zit ‘m in de combinatie dynamiek, plezier en tools.

Inspiratie

Eindelijk een begin maken

Tijdens de Inspiratiesessies van Start2Create ontdek je wat je als team in no-time kan bedenken. Vernieuwende ideeën en oplossingen die zelfs de basis kunnen  vormen van een jaarplan of strategie.

Duur: 1 of 2 dagdelen van 2,5 uur
Deelnemers: 5 – 25
Prijs: vanaf € 1.750,-

Lees meer

Innovatie

Van ideeën naar concrete plannen 

Innovatie is voor teams die willen doorpakken op heidagen of strategische sessies. Met de Innovatiesessies van Start2Create maak je van veel verschillende ideeën concrete plannen.

Duur: 4 – 7 dagdelen
Deelnemers: 5 – 25
Prijs: vanaf € 5.500,-

Lees meer

Impact

Bouwen aan groei en gedragsverandering

Met onze Impactsessies begeleiden onze creators jouw team een heel jaar. We gaan samen aan de slag om de ‘Ja maar…’-cultuur om te zetten in een ‘Ja, en!’-cultuur. Impact maken om het beste uit jouw mensen te halen.

Duur: 7 dagdelen of meer
Deelnemers: 5 – 20
Prijs: vanaf € 9.000,-

Lees meer

Academy

Impact maken kun je leren 

In de Start2Create Academy leer je in drie dagen hoe je impact maakt. Leren, bedenken en doen. Onze creators leren je alles over de Creatief Denken Methodiek én je leert hoe je die tools in de praktijk inzet.

Duur: 3 dagen (7 dagdelen)
Deelnemers: maximaal 12
Prijs per persoon € 1.750,-
Prijs incompany: € 9.950,-

Lees meer