Inspiratie

Eindelijk een begin makenHet programma Inspiratie helpt je als team nieuwe dingen te bedenken. Met je team bedenk je pilots, concepten en leg je de basis voor vernieuwing. De inspiratie sessie is de aftrap van teambuilding en het stimuleren van creativiteit in je organisatie.

(Her)activiteer je creativiteit

In een sessie van 1 dagdeel waar je met je collega’s ontdekt hoe leuk het is om te denken in kansen. Van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, en…!’

In de training gaan onze facilitators aan de slag met jullie vraagstukken. Daar leggen we een creatieve tool op om teams samen ideeën te laten ontwikkelen voor de organisatie. Dat levert niet alleen een glimlach op, maar het zorgt ook voor concrete plannen. Een frisse blik op bestaande problemen. Door de werkvormen wordt het brein aangezet om anders te denken.

We leren je de tools niet en aan het einde van de sessie is het wel zaak om als team acties te koppelen aan de plannen. De nadruk bij deze sessie ligt op het team. Verbinden en ontwikkelen.

Hoe ziet een inspiratiesessie eruit?

De facilitators van Start2Create begeleiden het team naar nieuwe ideeën of verbeterpunten in de organisatie. Alleen doen we dat niet op de traditionele manier van de rond de tafel zitten.

In een Inspiratiesessie begeleiden twee facilitators van Start2Create de groep. Afhankelijk van de grootte van de groep behandelen we ongeveer 3 vraagstukken. Je ontdekt wat je samen kan bedenken in korte tijd en hoe die ideeën de basis vormen voor het oplossen van een probleem of het ontdekken van nieuwe wegen.

Een inspiratiesessie is teambuilding, levert plezier op en geeft je een flinke aanzet tot anders denken. En, met de concrete ideeën die het oplevert kan je de volgende dag al aan de slag.

Kennismaken?

Wil je meer weten over wie we zijn en hoe wij een inspiratiesessie voor je team aanpakken?

Vul het formulier hiernaast in, of neem  zelf direct contact op met Kyra (kyra@start2create.nl).

 

Ontdek alle programma’s van Start2Create  Een geheel nieuwe benadering voor mij om te komen tot concrete acties.

  Wat levert het op?

  Wel zo fijn om van te voren te weten wat 1 of 2 dagdelen aan Inspiratie je oplevert. 

  • Een energiek team dat de verbinding met elkaar zoekt
  • Een begin met anders kijken naar bestaande uitdagingen (‘Ja, EN!’)
  • Concrete uitkomsten waarmee je meteen kan experimenteren

  En dit (nog) niet…

  Verwachtingen zijn er om te managen. Dit krijg je helaas nog niet:

  • Geen jaarplan of kraakheldere strategie voor de komende jaren
   Daar hebben we meer sessies voor nodig
  • Geen nieuwe vorm van vergaderen
   We leren je de tools niet
  • Nog geen #jaEN cultuur in je bedrijf
   Verandering kost tijd 
  Ik wil graag een keer kennismaken.Kan je me terugbellen?

   Andere programma’s

   Uit de ‘Ja, maar…’ en in de ‘Ja, EN…!’ Denken in kansen en mogelijkheden, in plaats van steeds een beperking op te leggen. We dagen je uit anders te denken tijdens een strategische sessie, teambuilding sessie of bij het ontwikkelen van plannen voor je organisatie. Ook kan je jezelf verder ontwikkelen als professional in de Start2Create Academy.

   Programma’s

   Onze kijk op leren

   Iedereen kan creatief zijn. Echt waar. Je moet alleen je brein de juiste prikkels geven. Start2Create helpt daarbij. We houden niet van eindeloos discussiëren, dus we gebruiken tools uit de Creatief Denken Methodiek. Mensen komen in beweging en gaan van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja, en!’ Een sessie met Start2Create is gegarandeerd snel en effectief. Het zit ‘m in de combinatie dynamiek, plezier en tools.

   Het team

   Kyra van Leeuwen

   Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

   Etienne Verhoeff

   Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

   Daniëlle Krijger

   Al op jonge leeftijd gevormd door de turnsport. Daniëlle herken je aan haar lef, energie en lach.