Start2Create Academy

Je bent professional in je vakgebied en barst van de ambitie om je verder te ontwikkelen. Start2Create heeft het aanbod om te ontwikkelen in skills die onmisbaar zijn in jouw functie. Creativiteit. Anders denken. Gesprekstechnieken. Communicatie. Presenteren. Je vindt het allemaal in de Start2Create Academy.

Start2Create Academy

Wij trainen professionals in diverse opleidingen en trainingen. En dat doen we altijd net op een andere manier. Onze aanpak? Creativiteit aanwakkeren, het vinden van oplossingen voor uitdagingen en op een interactieve manier aan de slag gaan. Direct toepasbaar.

We werken nooit op de standaard manier. Je treft geen saaie kost, lange zit of eindeloze theorie bij Start2Create. Wat wel? Veel interactie, een praktische insteek en een lach. De Start2Create Academy bestaat uit:

 • Training Brainstorm Technieken
 • Opleiding LEF voor persoonlijke en professionele ontwikkeling
 • Training Gesprekstechnieken

Ontdek alles

4 dagen LEF: Leiderschap, Eigenaarschap en Faciliteren

Creativiteit. Leiderschap. Communicatie. De meest gehoorde competenties waar organisaties om vragen.

In de vierdaagse opleiding LEF – Leiderschap, Eigenaarschap en Faciliteren – boor je je creativiteit en lef aan. De tools en handvatten die je leert helpen je in gesprekken, meetings en bijeenkomsten. Zo kan je anderen uit de ‘Ja, maar…’ en in de ‘Ja, EN!’ stappen.

Wat de vierdaagse je oplevert:

 • Buiten de gebaande denkpaden te denken
 • In korte tijd nieuwe ideeën en oplossingen te ontwikkelen
 • Mensen te bewegen tot een andere mindset
 • Van brainstorm naar uitvoer te gaan
 • Jouw communicatiestijlen vanuit een kracht te benutten

Je ontwikkelt je leiderschap. Je wordt vaardiger in communiceren. Je leert mensen meenemen door hoe je jezelf presenteert.

missie visie statie, training vragen formuleren

Brainstorm technieken

Vind je de vierdaagse nog iets too much of ben je vooral op zoek naar praktische brainstorm technieken? Dan is de tweedaagse “Brainstorm Technieken” misschien wat voor jou. Na twee dagen spuit niet alleen de creativiteit uit jouw oren. Je weet ook hoe je het innovatieve denken bij anderen kunt aanzetten.

Voor marketeers, HR professionals, projectleiders, beleidsmakers en iedereen die zich wil onderscheiden met leuke en effectieve manieren van concepten ontwikkelen. Oja, en uitvoeren. Want als het alleen bij bedenken blijft hebben wij iets niet goed gedaan. Daarom zitten er 3 weken tussen de trainingsdagen. Om je ook voor te bereiden op actie.

Gesprekstechnieken

Uit de ‘Ja, maar…’ en in de ‘Ja, EN’ kent ook een vertaling naar gesprekstechnieken. We maken je brein natuurlijk los met een creatief denken methodiek. Geen standaard training dus. En wat je ook krijgt?

 • Kleurencommunicatie (LIFO®)
 • Stoppen met overtuigen
 • Japans vergaderen
 • Nonverbale communicatie

 

Heractiveer je creativiteit

Ieder mens is creatief. Alleen moet het bij de een wat meer aangewakkerd worden dan bij de ander. Je hebt mensen die overal kansen in zien en kei zijn in creatieve ideeën spuien. En er zijn er die even op gang moeten komen. Hoe je diversiteit aan denk- en communicatiestijlen kunt benutten, ontdek je in de Start2Create Academy.

Want gelukkig is niet iedereen hetzelfde. Door jezelf, en anderen, in hun kracht te zetten kan je een team in beweging krijgen. Voor verandering gaan. Om het verschil te maken. Want, marktleiders volgen niet: ze creëren hun eigen pad.

Ik wil weten welke training bij mij past.Bel me terug op:

  Kyra van Leeuwen

  Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

  Etienne Verhoeff

  Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

  Daniëlle Krijger

  Al op jonge leeftijd gevormd door de turnsport. Daniëlle herken je aan haar lef, energie en lach.