Start2Create partner bij Rotterdam Topsport

De aftrap, of liever afslag, was al in september. Maar we hebben een partnership met Rotterdam Topsport. De inkt op de contracten is net droog, ✏️dus nu is het officieel!

Peter Blange is verheugd met deze nieuwe aanwinst: “Start2Create is strategisch partner voor organisaties en bedrijven. Ze helpen teams en bedrijven om in kansen te denken met hun werkwijze. Ook Rotterdam Topsport gaan zij daar de komende 2 jaar bij begeleiden.”

 

Ik ben ook benieuwd wat jullie voor mijn organisatie kunnen doen! Bel me eens.

    Kyra van Leeuwen is, samen met mede-eigenaar Etienne Verhoeff, met Start2Create partner van Rotterdam Topsport geworden. Kyra: “Als ex-profgolfster werd ik twintig jaar geleden ondersteund door Rotterdam Topsport.⛳️ Hoe mooi is het om nu iets terug te doen voor Rotterdam Topsport en topsport in Rotterdam! We hebben onze roots in de sport. Als bedrijf heeft Start2Create zich steeds verder ontwikkeld als strategisch partner van organisaties in de sport en daarbuiten. En dat is precies ook waar deze samenwerking nu raakt. Gezamenlijk tot gedragen strategie en jaarplannen komen. Iets waar we Rotterdam Topsport ook in gaan begeleiden.”

    Het eerste onderdeel van onze samenwerking was een strategische tweedaagse om doelstellingen voor komend jaar te maken samen. Concreet en per team te realiseren. Daarnaast hebben we een inspiratiesessie gegeven met de topsportverenigingen van Rotterdam in Holland Casino.

    Meer weten over Rotterdam Topsport? Of zelf partner worden? https://www.rotterdamtopsport.nl