Start2Create podcast vanaf het KNLTB congres

De Start2Create podcast komt deze keer vanaf het jaarcongres van de KNLTB. Voor de tennisbond gaven we vier inspiratiesessies over vrijwilligers werven en behouden. In deze podcast hoor je niet alleen onze bevindingen, maar we praten ook met de deelnemers van de sessies over de winnende ideeën. Wat vonden ze een tof plan om vrijwilligers mee te gaan werven? Wat is het gevoel dat ze overhouden aan Creatief Denken. Ze delen hun eigen plannen.

Laat de meerwaarde zien van het vrijwilligerswerk

Ook komen medewerkers van de KNLTB aan het woord over de uitdagingen voor de clubs. Verenigingsondersteuner Benoit Gilissen en ook de technisch en commercieel directeur Jacco Eltingh deelt zijn visie op het vrijwilligerswerk bij clubs. “Misschien moeten sommige parken wel gaan werken met een professional. Maar ik zie ook kansen voor clubs als ze duidelijk maken wat de meerwaarde van vrijwilligerswerk is.”

Steef, Kyra, Rick en Etienne nemen je in deze nieuwe Start2Create podcast mee in nieuwe ideeën die ontstonden in sessies van 45 minuten. Benieuwd? Beluister de aflevering via spotify, Apple Podcasts of hieronder.