Wie ben jij?-vragenkaarten bestellen

Waarom de vraag ‘Wie ben jij?’ Vaak vertellen mensen wat ze doen, in plaats van wie ze zijn. Of mensen vertellen over werk, wat niet goed gaat of wat problemen zijn. En wat blijft er uiteindelijk hangen na een gesprek? En wat onthoud je van de persoon zelf?

Start2Create ontwikkelde de ‘Wie-Ben-Jij?’ vragenkaarten, waarmee je op een andere manier met elkaar in gesprek komt. Al in een paar minuten kom je meer te weten komen over degene die voor je staat. Met een lach. Er zijn diverse manieren om de kaartjes in te zetten.

‍Bestellen

Je kunt de ‘Wie-Ben-Jij?’ kaarten bestellen via het formulier hiernaast.
De prijs per setje is € 22,50.
Per 5 setjes: € 100,00
Prijzen zijn exclusief verzendkosten.

Een setje bestaat uit 50 vragenkaartjes en worden geleverd in een zakje.

Het resultaat?

Een leuke en inspirerende manier om het ijs te breken bij een kennismaking. Een bijeenkomst of teamsessie met energie te starten. Sollicitatiegesprekken anders insteken. Teambuilding. Op een andere manier contact te leggen met de mensen die jij goed denkt te kennen.

Ontdek hoe je de kaarten kan inzetten

  Inspiratie

  Hoe we onze conditie moeten verbeteren weten we vaak maar al te goed. Het trainen van gesprekstechnieken is doorgaans een ander verhaal. Wil je je verder ontwikkelen als professional? Goed nieuws, je kan hier al beginnen!

  Vier unieke tips voor gesprekken 

  Start2Create werkt met LIFO® in communicatietrainingen en in teambuilding sessies. De kleuren rood, geel, groen en blauw geven je inzicht in voorkeursstijlen in gedrag en communicatie. Je eigen kleuren ontdek je in 8 stellingen, in drie minuten.

  Doe de kleurentool

  Waarom Start2Create?!

  Van ‘Ja, maar…’ naar ‘Ja en…! Denken in kansen en mogelijkheden in plaats van beperkingen. We dagen je uit anders te denken tijdens een strategische sessie, teambuilding sessie of bij het ontwikkelen van plannen voor je organisatie.

  Met Start2Create tref je geen standaard manier van groepen begeleiden. Denk aan een lange saaie zit of presentaties. Wat dan wel? Dynamische tools, interactie, een glimlach en de creatief denken methodiek. Altijd praktisch ingestoken.

  Ontdek Start2Create

  Ontdek onze programma's

  Inspiratie

  Nieuwe ideeën + teambuilding | 1 of 2 dagdelen

  Inspiratie
  Inspiratie +

  Oplossingen voor vraagstukken | (jaar)plannen & strategie | vanaf 2 dagdelen

  Innovatie
  Academy

  Het trainingsaanbod van Start2Create waarmee je je als professional verder ontwikkelt.

  Academy

  Kyra van Leeuwen

  Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

  Etienne Verhoeff

  Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

  Daniëlle Krijger

  Al op jonge leeftijd gevormd door de turnsport. Daniëlle herken je aan haar lef, energie en lach.