Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Wie ben jij – vragenkaarten

Wie ben jij – vragenkaarten

Vaak vertellen mensen wat ze doen, in plaats van wie ze zijn. Daarom ontwikkelde Start2Create de ‘Wie ben jij?’-vragenkaarten, waarmee je op een andere manier met elkaar in gesprek komt.

Deze tool is in te zetten bij elke bijeenkomst. Congres. Vergadering. Zomaar, met je collega of een vrijwilliger. Om nieuwe leden van je sportclub te leren kennen, of zelfs bij sollicitatiegesprekken. En ook als je elkaar al kent. In een speeddate, in een paar minuten. Of langer. Je kan de kaarten op allerlei manieren inzetten. Kijk hier om de ‘Wie ben jij?’ kaarten te bestellen.

 

Hoe werkt ‘Wie ben jij?’?

Speeddaten
Maak koppels. Het liefst per koppel twee mensen die elkaar niet of niet goed kennen. Maar ook als je elkaar al kent kom je ongetwijfeld tot andere gesprekken dan je normaal zou doen. En ontdek je nieuwe dingen van elkaar.

Zorg ervoor dat ieder koppel 1 setje ‘Wie ben jij?’-vragenkaartjes heeft. Als je bijvoorbeeld met twintig mensen bent, zet dan tien setjes vragenkaarten in. Bevraag elkaar 3 tot 4 minuten. Hoe je de kaarten uitkiest of wie wie bevraagt, je mag het helemaal zelf weten! Wissel daarna door naar een nieuwe gesprekspartner.

 

Met een groep
Ben je met een kleine groep mensen? Ga dan eens aan de hand van één setje met elkaar in gesprek. Laat een iemand een vraag kiezen, of blind pakken, en aan een ander stellen. Het rijtje af, of juist over en weer.

Je kan ook de kaartjes in het midden leggen en iedereen een kaart eraf pakken voor zichzelf.
Of wat denk je ervan om een vraag te pakken en die te laten beantwoorden door de hele groep.

 

Neem de tijd
Of neem de tijd. Met een collega. Iemand van de sportvereniging. Je partner. Vergeet de tijd en kijk of je op een andere manier met elkaar in gesprek komt. En wat je van elkaar ontdekken kan.

Ben je op zoek naar meer tools om vernieuwend te zijn? Misschien is de Start2Create Academy iets voor jou!

 

Bestellen?

'Wie ben jij?'- vragenkaarten

De prijzen voor de ‘Wie ben jij?’-vragenkaartjes zijn:

1 setje: € 12,50
2 setjes: € 25,00
5 setjes: € 60,00
10 setjes: € 115,00
15 setjes: € 170,00
20 setjes: € 225,00

Prijzen zijn exclusief verzendkosten. Tot 5 setjes is het een brievenbus pakket.

Wil je deze ‘Wie ben jij?’-vragenkaartjes bestellen? Dat kan hier.