Daniëlle Krijger

Al op jonge leeftijd is Daniëlle hele dagen in de gymzaal te vinden. Ze valt als een blok voor de turnsport en zet dit vanaf haar 16e door in het lesgeven. Grenzen verleggen, proberen, lef tonen, energie geven. Kortom, Daniëlle gedijt goed in een omgeving die uitdaagt.

Die uitdaging vindt ze nog altijd elke zomer terug in Beekbergen, waar ze sinds haar 12e haar vrije tijd spendeert bij Summermoves Zomerkampen. Die ervaring meegeven aan anderen, hoe het ook kan, mogen leren, samen een feestje bouwen en vooral buitenspelen! Het is net een sessie creatief denken.

Tijd om een drietal vragen van de Wie ben jij?-kaartjes van Start2Create aan Daniëlle voor te leggen.

Wat is jouw lieveling eten?

Tosti en verse soep! Je kan mij altijd wakker maken voor allebei. Je hebt tosti’s in alle soorten en maten (stroop, geitenkaas walnoot jumm), ham kaas blijft uiteraard de master. Trouwens ook super leuk als traktatie, waarbij samen eten ook nog eens verbindt.

Wie inspireert jou?

Hoe kan je deze vraag niet clichématig of cheesy beantwoorden. Daar gaan we dan. Met stip op 1: Mijn vader. Ga er maar aanstaan, als man met vier vrouwen in het gezin. Overigens in het sollicitatiegesprek voor zijn laatste baan was deze levenservaring één van de doorslaggevende redenen. Daarnaast zit mijn inspiratie voor mensen in heel veel dingen; een persoon die zich vrijwillig elke week inzet bij de sportvereniging, zodat iemand anders zijn kinderen elke week kan sporten. Iemand die vol passie ergens vol voor gaat, of iemand die open staat om nieuwe dingen te leren.

Wat is de grootste prestatie van je leven?

Elke keer dat je iets doet wat een overwinning is op jezelf, elke keer dat je een avontuur aangaat dat niet vanzelfsprekend is, dat is wat mij betreft een grote prestatie. Eén van die prestaties in het turnen was het overwinnen van mijn angst voor de dubbele salto op de minitrampoline. Omdat die dubbele salto al weer lang geleden is en de spagaat niet meer zo soepel gaat zoek ik tegenwoordig mijn uitdaging in het tafeltennis. Wel zo fijn voor mijn enkels ook :).

Bekijk hier Daniëlles video over haar nieuwste uitdaging tafeltennis en haar ervaring met creatief denken.

Laatste blogs van Daniëlle

Creatief denken als basis voor een marketing strategie

Rick, marketeer bij Tien.Agency, heeft de opleiding creatief denken gevolgd bij Start2Create. Hoe heeft hij dit ervaren? Wat is hem het meest bijgebleven? En op welke manier gebruikt hij creatief denken binnen zijn werk? Je leest het hier!

Een koersplan maken met kinderen

Ja, het kan! Basisschool kinderen creatief laten denken. Het vraagt wat anders in begeleiding, ook van ons. Voor Onderwijsstichting Meerderweert begeleidden we een sessie met leerlingen uit groep 6, 7 en 8. Doel? Input ophalen voor het komende koersplan. De creativiteit van een kind Wij als volwassenen zijn er soms jaloers op: de creativiteit van […]

Met 250 docenten een meerjarenplan maken

Een meerjarenplan maken. Doe je dat alleen? Met je MT? Of vraag je input van alle medewerkers? Bij het lezen van die laatste zin denkt menig manager of directeur vaak: no way! Al die meningen? Al die ideeën? Of er wordt gedacht dat er niets van terecht komt. Bij Stichting Meerderweert ging het in begin […]