Trainingslocatie Berkel en Rodenrijs

Zoek je een toffe locatie, centraal gelegen in de Randstad? Berkel en Rodenrijs heeft er een nieuwe trainingslocatie bij. Ideaal om eens anders te vergaderen, voor een heisessie of om een brainstorm te houden met je team.

Als je nog een toffe vergaderplek of inspirerende brainstorm locatie zoekt, dan ben je bij Start2Create aan het goede adres. In Berkel en Rodenrijs hebben we nu een eigen locatie. Niet alleen benutten we die voor de trainingen en opleidingen in onze Academy, je kan de ruimte ook huren.

Over de trainingsruimte

Geschikt tot +/- 10 mensen

Parkeren: Op het parkeerdek kan je gratis parkeren.

OV: metrostation Rodenrijs of Berkel Westpolder zijn het dichtst bij.

Adres:

Leeuwenhoekstraat 124, Berkel en Rodenrijs.

Contact

Het verhaal van Start2Create

In 2014 richtten Kyra van Leeuwen en Etienne Verhoeff Start2Create op. Niet zomaar een trainingsbureau, maar gespecialiseerd in het faciliteren van groepsprocessen. “Met o.a. de creatief denken methodiek zetten we teams op een andere manier aan. Anders denken over vraagstukken en uitdagingen, om vervolgens te komen tot concrete uitkomsten en acties.”

“We zaten al op dit bedrijventerrein met ons kantoor. Het pand van de buren kwam beschikbaar, en ja dat gebeurt ook maar 1 keer. In 2023 grepen we onze kans,” vertelt Kyra van Leeuwen. “We sloopten alles eruit en bouwden we van nul of aan op tot een inspirerende locatie voor max 10 mensen. Met o.a. keuken, tafeltennistafel, lage en hoge stoelen.”

Trainingslocatie Berkel en Rodenrijs

✔️ Tot +/- 10 mensen

✔️ Jura koffie machine met koffie van Giraffe Coffee Roasters

✔️ Hoge tafel met hoge stoelen

✔️ 10 lage stoelen voor (halve) kring opstelling

✔️ Aparte zithoek met 2 grote stoelen

✔️ Flip-over

✔️ Televisiescherm met HDMI aansluiting

✔️ Tafeltennistafel

✔️ Eigen keuken en toilet

Inspiratie

Ontdek hoe we organisaties helpen in hun vraagstukken. Met creatief denken. Frisse en nieuwe ideeën om vraagstukken of uitdagingen op een andere manier aan te gaan.

Ontdek Inspiratie
Inspiratie +

Van bedenken naar doen. Of het nu gaat om gedragen jaarplannen of complexere uitdagingen, uiteindelijk wil je met elkaar naar actie. Vernieuwing of concepten levend maken.

Ontdek Inspiratie +
Academy

Als professional de volgende stap maken. Van professionele Brainstorm Technieken tot aan het faciliteren van processen met leiderschap en een flinke dosis lef.

Ontdek de Academy