We maken sterke teams

Of het nu gaat om een sterk bestuur, een sterk team of een sterke organisatie: de verbinding die we tijdens sessie creëren legt de basis voor samenwerken.

Samen werken aan een gedragen plan. Samen tot actie overgaan. Niet omdat een leidinggevende of directeur heeft bepaald dat het zó moet, maar omdat mensen in co-creatie de concepten hebben uitgedacht. Dit is de kern van onze aanpak.

Mensen eigenaar maken van een idee, ook al heb je het zelf al bedacht. Ja, het klopt dat het als leider van een team of organisatie ook even spannend kan zijn, jouw ideeën nog even niet te noemen.

Hoe we dit doen?

De dynamische setting, de glimlach en creatief of anders denken zorgen voor openheid van mensen. Het is het plezier dat zorgt voor de inhoudelijke slag die je als organisatie kan maken. We zien bovendien de stille medewerker aan het woord. De nieuwe medewerker die net komt kijken. Stralend presenteren ze een plan namens hun groepje.

Een sterke organisatie bouw je niet in één sessie. We herkennen de momenten, al in een voorbereidend gesprek, waarop je een slag kan maken in draagvlak en eigenaarschap. We zijn daarmee vanaf moment één een eerlijke sparringpartner. Zijn niet de juiste mensen uitgenodigd? Dan hoor je het van ons. Wil je impact maken? Dan zijn we de stok achter de deur voor een sterke opvolging na de sessies.

De trainers zorgden voor een veilige omgeving en goede sfeer.

Hoe krijg je je organisatie mee in een verandering? En dat iedereen meedenkt? Hoe haal je de creativiteit uit je medewerkers?

Dit is het moment om anders en creatief denken in te zetten. Wij laten teams de bekende cirkel doorbreken en uit de waan van de dag stappen.

Met de tools heb je handvatten om te bouwen aan een sterke organisatie.

 

Wat in de weg kan staan om je organisatie sterker te maken? Oordelen. We hebben er allemaal last van. Voor je het weet schiet je in de ‘Ja, maar… dat kan helemaal niet.’

Wil je een sterke basis en vooral een ‘Ja, EN’ cultuur in je organisatie krijgen, dan is gaat het uitstellen van oordelen je helpen. We hebben de meest bekende oordelen samengevat op de Rode Kaart. Je kan hem hier downloaden. Zo kan je zelf al van start.

Kyra van Leeuwen

Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

Etienne Verhoeff

Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.

Daniëlle Krijger

Al op jonge leeftijd gevormd door de turnsport. Daniëlle herken je aan haar lef, energie en lach.