Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media

Strategische sessies

Schrik niet van een groot gek doel. Of denken via een omweg. Anders denken. Het zijn onze tools waarmee je uit het vaste denken stapt en tot een visie komt. Een plan. Nieuwe doelen voor de toekomst. Door anders denken en anders samenwerken. 

Je kan tig vergaderingen spenderen aan het broeden op plannen, visie of draagvlak. Of niet. Met o.a. de creatief denken methodiek helpen we je op weg om met collega’s op een andere manier naar de toekomst te kijken. Tot ideeën en plannen te komen. En het bovenal praktisch en concreet te maken. Met draagvlak.

Of het nu met een aantal collega’s is, of met je hele team. Afdeling. Organisatie. We kijken ook verder, naar partners.

 

 

Strategie en creatief denken

Misschien herken je het wel. Je loopt vast op ideeën die al eerder de revue zijn gepasseerd. Want ze werken toch niet. Ja, maar. Het kost te veel geld. Of misschien een enkeling die zo vaak aan het woord is. Of je weet niet hoe je mensen meekrijgt.

Deze cirkel doorbreken we. We laten je anders denken. Je komt samen tot plannen om bestaande en toekomstige uitdagingen aan te pakken. Of je komt tot kernwaarden of een visie, met het draagvlak dat je nodig hebt. Net even anders dan je gewend bent. Noem het omdenken, denken met een omweg.

We laten je ook andersom organiseren in deze sessie(s). We laten je anders kijken naar wie je hierbij betrekt. En op welk moment.

Met creatief denken kan je:

  • tot nieuwe input voor plannen komen
  • valkuilen in plannen ontdekken
  • stakeholders betrekken op een andere manier dan ze verwachten
  • zien waar draagvlak is, of waar het ontbreekt
  • maar ook: toekomstvisie ontwikkelen en kernwaarden bepalen

 

Kernwaarden bepalen

VisieMarsmannetjes. Ze zijn bij uitstek geschikt om jouw organisatie te helpen kernwaarden te formuleren. Ook zijn er andere tools die je helpen de kernwaarden te bepalen. En concreet te malen. Al met al, we pakken het niet op de standaard manier aan.

Mooiste is er ook wat mee doen. Ze te laten leven. Tastbaar te maken. In de eigen organisatie. Of misschien wel buiten je organisatie. We maken ze daarom ook concreet op een ietwat unieke wijze.

 

Toekomstvisie ontwikkelen

Elon Musk wil naar Mars. En dat niet alleen. Het is maar een van zijn grote, absurde doelen. Met Start2Create zijn we er dol op je anders te laten kijken naar een stip aan de horizon. Sterker nog, misschien laten we je die wel compleet vergeten. Met onze aanpak van anders denken kijk je niet meer hetzelfde naar de toekomst van je organisatie.

Er zijn tal van creatief denken tools die we inzetten om jou en je collega’s te laten dromen. En soms is er al een visie, maar blijken mensen er niet in mee te gaan. Wat je uitdaging ook is, wij kijken welke tools erop passen.

 

Lees verder onder de foto

 

Plannen, plannen

Beleidsplannen. Meerjarenplannen. Jaarplannen. Werkplannen. Of ze er al liggen, bijna af zijn, of dat je vanaf nul moet beginnen. Met de inzet van creatief denken kom je niet alleen tot nieuwe ideeën, je ontdekt ook wat valkuilen zijn en hoe je anderen eigenaar kan laten zijn van de plannen.

Geen standaard werkoverleg of presentatie. Met de tools die we inzetten begeleiden we groepen in het maken van allerlei soorten plannen. Een, of meer. Of soms zelfs het samenvoegen ervan. Met creatief denken stap je niet alleen uit je eigen tunnelvisie, maar kom je ook tot concrete input waar je misschien niet eerder aan had gedacht. Je ontdekt wat er leeft en waar anderen enthousiast van worden. Zodat ook zij het plan kunnen dragen. Je hebt het plan immers niet alleen of met een kleine club mensen bedacht.

 

Meer weten?

Met alle antwoorden, input en nieuwe ideeën kan je een visie of plan vormgeven voor de komende jaren. Misschien geeft één sessie je al een helder kader en een vertrekpunt waar je als organisatie zelf verder mee kan. Soms zijn meerdere sessies nodig.

Wil je meer informatie? Vul het formulier hieronder in, of neem contact met ons op via [email protected] of [email protected] Bellen kan ook: 06-19836263 (Kyra).INSCHRIJVEN

Laat je inspireren. Ontdek hoe je anders kan denken. Hoe je anders denken kan toepassen. Blijf op de hoogte van Start2Create. Met de nieuwsbrief.


Door het formulier te versturen ga je akkoord met ons privacybeleid en gebruikersvoorwaarden.