Fijne Was

Een maatwerkprogramma van Start2Create waarmee je jouw team of organisatie verder ontwikkelt. In meerdere strategische sessies ondersteunen we in het vinden van oplossingen voor allerlei uitdagingen. Of waar draagvlak ontbreekt. Met dit programma kan je ook je organisatie opnieuw uitvinden en je missie, visie en (meerjaren)plannen ontwikkelen. Alles aan de hand van creatief en anders denken.

De Fijne was is een maatwerkprogramma van minimaal 7 dagdelen, waarin we diverse creatief denken tools benutten. We ontwikkelen niet alleen plannen met de deelnemers. We zetten hen ook op structurele basis in een andere mindset. En waar draagvlak nog ontbreekt, ontstaat ook een andere energie.

De ontwikkelde ideeën kunnen we testklaar maken, zodat je versneld kan ontdekken wat wel en wat niet werkt.

Het resultaat? Door creatief denken strategisch toe te passen, zetten de mensen uit je team of organisatie samen de schouders eronder. Ook begeleiden we bij het concretiseren van uitkomsten en testen van nieuwe concepten.

Tijdens het fijne wasprogramma coachen we tussendoor ook managers en directieleden bij de implementatie van nieuwe ideeën.

Lees meer 

Wasgarantie:
Structureel anders denken, een heldere visie en strategie voor de organisatie en concrete vernieuwende ideeën met duidelijke acties en doelen. En bovenal: betrokkenheid en draagvlak van medewerkers.

 

Duur / programma:
7 tot 10 dagdelen.

Wil je dat we geregeld terugkomen als stok achter de deur en om anders denken te laten beklijven? Dan maken we een abonnement op maat voor je.

 

Inclusief coaching/ adviesgesprekken
Elke sessie bereiden we voor en tijdens de sessies heb je de mogelijkheid om vragen te stellen en denken we met je mee. We plannen de persoonlijke gesprekken in, maar je kan ook spontaan aan de bel trekken als je hulp nodig hebt.

 

Inclusief online werkboek:
Het online werkboek kan je benutten om resultaten uit sessies terug in te zien. En je vindt er handvatten voor de implementatie van nieuwe concepten en ideeën.

 

Voor wie:
1 of meer teams, of de hele organisatie.

 

Aantal deelnemers per sessie:
In overleg.

 

Prijs:
Op maat.

 

Start2Create Academy
Wil je de methodieken, waaronder creatief denken, zelf actief toepassen in je team of organisatie? Dan is het volgen van de driedaagse opleiding ook een optie.

Plan een
Kennismaking in

We snappen dat je nog vragen hebt of misschien wat meer informatie wilt. Of met ons een vrijblijvend wilt sparren. Dat kan natuurlijk. Vul je gegevens hieronder in en we nemen contact met je op.

* verplicht
Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Onze wasprogramma's

Voorwas

1 dagdeel
Teambuilding en frisse inzichten, nieuwe inspiratie opdoen
Inspiratiesessie
Meer lezen

Fijne was

Vanaf 7 dagdelen
Strategie | jaarplan
Oplossingen voor vraagstukken & strategische sessies
Meer lezen
Kennismaking inplannen