Welkom op de Club Gastvrijheidsspel

Maak een unieke reis door jouw club met het Welkom op de Club gastvrijheidsspel. Het gastvrijheidsspel levert je praktische, simpele ideeën op voor de club. Je kijkt met andere ogen naar de route die mensen afleggen op je complex en hoe ze je vereniging beleven.

Met 6 categorieën vragenkaarten en ieder 10 lachende leden (fiches) speel je niet alleen tegen elkaar om te winnen, maar bespreek je een diversiteit aan onderwerpen in korte tijd. Samen ontdek je kansen om leden, vrijwilligers en trainers te binden en te behouden. Het spel heeft je inspiratie om de gastvrijheid van je club en de route op het complex (nog) meer tot een beleving te maken.

Het spel is te spelen binnen een vereniging, maar ook met meerdere verschillende verenigingen. Er kunnen 6 deelnemers tegelijk deelnemen aan een spel.

 

Welkom op de Club

Tijdens de inspiratiesessie Welkom op de Clubdoe je praktische inzichten op en ervaar je enkele creatief denken tools. Door creatief denken stap je uit de gebaande denkpaden en kom je dikwijls tot unieke ideeën om de club een beleving te maken voor je leden en bezoekers.

Voorlopig geven de Welkom op de Club online. Met het spel kan je zelf verder na de sessie. Op een interactieve manier kom je achter praktische kansen voor je vereniging.

Het door Start2Create ontwikkelde bordspel speel je met zes personen. Je komt op een andere manier met elkaar in contact, of het nu op je eigen club is of samen met andere sportclubs. Je leert elkaars mening en visie kennen, je ontdekt de blinde vlekken van je club en je gaat nieuwe kansen van gastvrijheid herkennen.

Onderaan deze pagina kan je het spel bestellen.

 

 

Wat levert het gastvrijheidsspel op?

Kennisdeling. Plezier. Delen van ervaringen.

Op een andere manier naar kansen voor de club kijken. Korte, effectieve discussies. Ideeën opdoen om mee te experimenteren.

Speel je het met de leden en vrijwilligers van je club? Dan krijg je inzicht in hun gevoel en gedachten bij de vereniging. Je ontdekt dat het beeld van de vereniging kan verschillen, omdat een ieder andere dingen meemaakt en ziet.

De beleving van de club kan tot ieders verrassing verschillen. Speel je het spel met andere clubs? Dan ga je vooral kennis delen.

 

 

Spelregels van het gastvrijheidsspel

Je wint of verliest leden aan de hand van jouw antwoorden en jouw visie op wat er speelt op de club. Er zijn verschillende categorieën vragen: de club (rood), beleid (blauw), de locatie (groen), de horeca of bar (geel), en discussiekaarten (wit).

Ook zijn er kanskaarten (oranje). Wat er op het kaartje staat overkomt je gewoon; je hebt er geen invloed op. Je hebt pech of mazzel! Je kunt leden winnen of verliezen; degene met de meeste leden aan het einde van de rit heeft gewonnen!

Alle vragen zijn gebaseerd op echte voorbeelden uit de sport.

Inhoud van het gastvrijheidsspel:
1 dobbelsteen
6 pionnen
150 blije leden (fiches)
180 vragen verdeeld in 6 categorieën
Spelvel
Koker om het spel in te bewaren

 

Bestellen?

De prijs voor 1 spel is € 35,-.
3 spellen ontvang je van ons voor de prijs van 2.
5 spellen ontvang je van ons voor de prijs van 3. 

Prijzen zijn ex verzendkosten.

Wil je het spel bestellen? Vul dan het formulier hieronder in.