Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media
tennisvereniging creatief denken

Welkom op de Club

Met Welkom op de Club laten we je met een compleet andere blik naar de gastvrijheid van je sportvereniging kijken. Ben je wel zo gastvrij als je denkt? Ontdek het in een sessie met Start2Create. Met veel sportvoorbeelden, creatief denken en een lach. Je houdt er nieuwe inzichten en concrete ideeën aan over.

 

De Route van de Sporter

Welkom op de Club voorbeeldAan de hand van veel voorbeelden laten we je met andere ogen kijken naar de route die iemand aflegt op je complex. Een (potentieel) lid of vrijwilliger kan van alles zien of meemaken, wat de beleving uiteindelijk maakt. Of breekt. En wat is die eerste indruk?

Met een lach en een knipoog geven we je inspiratie en concrete ideeën. We zetten je op een ander been. We laten je ook anders denken door middel van creatief denken tools.


Belang van echt contact

Masterclass creatief denkenKennismaken doen we op een andere manier dan je zou verwachten. Niet het traditionele voorstelrondje, maar de ‘Wie-Ben-Jij?’-vragen in. Een energieke aftrap, een lach gegarandeerd.

Je maakt kennis met andere deelnemers op een verrassende manier, ook als je elkaar al kent. Dit geeft meteen inspiratie om op een andere manier contact te leggen met de leden van je vereniging. Of nieuwe, of potentiële leden. Een praktische tool, die inspiratie geeft om mee aan de slag te gaan.

Wil je zelf de kaarten inzetten in je organisatie of op je sportvereniging? Dat kan. Je kan ze hier bestellen.

 

Creatief denken

We laten je anders denken. Door creatief denken tools toe te passen. De methodiek van creatief denken is op elke vraag toepasbaar. In lijn met het thema gastvrijheid kunnen we allerlei creatief denken tools toepassen met de groep.

We doorbreken vaste denkpatronen en de bekende discussies als ‘Ja, maar..’, ‘Dat kan helemaal niet!’ of ‘Dat kost te veel geld!’. Dat doen we altijd op een dynamische en interactieve manier, ook in online sessies.  Je komt via een omweg van anders denken altijd tot een concrete oplossing. Snelheid, interactie en een lach gegarandeerd.

Ontdek hier we nog meer doen met creatief denken.

 

Welkom op de Club gastvrijheidsspel

Welkom op de Club Gastvrijheidsspel spelenIn fysieke bijeenkomsten zetten we ook het gastvrijheidsspel in. Je doorloopt de ‘route van de sporter’. Op die route kom je van alles tegen. Je kan leden winnen of verliezen aan de hand van jouw antwoorden en jouw visie op wat er speelt op de club.

Er zijn vragen over de club, ouders, trainers, vrijwilligers, beleid, het onderhoud van het complex en de bar. Ook zijn er stellingen. En net als met Monopolie zijn er kanskaarten waarmee je dikke pech of mazzel kan hebben.

Met grote groepen zetten we meerdere spellen tegelijkertijd in.
Het gastvrijheidsspel is op verschillende manieren te spelen op de vereniging. Hoe? Lees het hier!

Het gastvrijheidsspel kan je ook hier bestellen.

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Neem dan contact op met ons via Kyra:
[email protected] / 06 19 83 62 63.