Klanten beoordelen ons met een 8.3
Volg ons op social media
tennisvereniging creatief denken

Welkom op de Club

Met Welkom op de Club laten we je met een compleet andere blik naar kansen om sporters te binden aan je vereniging. Ben je wel zo gastvrij als je denkt? Hoe kan je (potentiële) leden verrassen? Hoe kan je je leden binden en behouden op een unieke manier?

Ontdek het in een sessie Welkom op de Club met Start2Create. Met veel sportvoorbeelden, creatief denken en een lach. Je houdt er nieuwe inzichten en concrete ideeën aan over.

We kunnen de sessie op een aantal manieren insteken:

  • Gastvrijheid & beleving
  • Ledenbinding en -behoud (ook in corona-tijd)
  • Op maat, als het gaat om ledenwerving en inclusief sporten (diverse doelgroepen).

 

De Route van de Sporter

Welkom op de Club voorbeeldEen korte, interactieve presentatie waarbij je anders aan het denken wordt gezet over de beleving van sporters. Aan de hand van voorbeelden laten we je met een frisse blik kijken naar de route die iemand aflegt op je complex. Of wat een (potentieel) lid of vrijwilliger meemaakt in contact met anderen. Het zijn tal van voorbeelden die de beleving uiteindelijk kunnen maken. Of breken. Je doet inspiratie en concrete ideeën op.

We laten je ook anders denken door middel van creatief denken tools.

 

 

Creatief denken

‘Ja, maar..’, ‘Dat kan helemaal niet!’ of ‘Dat kost te veel geld!’. Herkenbare uitspraken uit de gemiddelde meeting? Of misschien van de keukentafel thuis? In deze sessie doorbreken we vaste denkpatronen en de bekende discussies. Door de interactieve tools die we inzetten kom je in korte tijd tot meerdere kansrijke oplossingen.

We laten je op een dynamische en interactieve manier anders denken. Ook in online sessies. Snelheid, interactie en een lach gegarandeerd.

Meer over creatief denken

 

De methodiek van creatief denken is op nog meer vragen en uitdagingen toepasbaar. Ontdek hier wat we nog meer doen met creatief denken.

 

Meer informatie

Aantal deelnemers voor deze sessie is minimaal 5, maximaal 25.

Wil je een keer kennismaken, een sessie direct bij ons aanvragen of heb je vragen? Laat het hieronder weten!

Welkom op de Club staat ook op de servicelijst van NOC NSF en is aan te vragen via de adviseur lokale sport. Zodra de aanvraag bij ons binnen is, nemen wij contact met je op.