Gastvrijheidsspel Creatief

Welkom op de Club

Is je club wel echt zo gastvrij als je denkt? Waar liggen kansen om de beleving van de sporter te vergroten? Zijn ze wel echte ambassadeurs, of haken ze misschien af zonder dat je het door hebt? Deel je flyers uit om leden te werven? Of doe je een belronde om vrijwilligers te werven? Er is vaak veel meer mogelijk dan dat.

Met een Welkom op de Club sessie word je uitgedaagd op een andere manier naar je club te kijken. Door een andere bril. Nieuwe inzichten en ideeën door uit de vaste denkkaders te stappen. Door creatief denken. Doorliften op ideeën, absurd denken zonder grenzen of zelfs crimineel denken levert de gekste ideeën op. Door talloze sportvoorbeelden. Interactief. Praktisch. Naar een concreet plan. Hierna kun je direct gaan experimenteren op je club. Met energie.

 

Wat zijn de mogelijkheden?
Een uur. Een avond. Twee avonden. Welkom op de Club kunnen we aanpassen aan jouw wensen. Een korte inspiratiesessie op een congres. Of een verdieping met creatieve tools en communicatie op een thema-bijeenkomst. Met diverse clubs, of inhouse. Wil je ook het gastvrijheidsspel spelen? Het kan allemaal.