Glimlach

Wij garanderen een glimlach tijdens onze sessies. Niet alleen van ons, maar ook van de deelnemers. Creatief denken is namelijk leuk en brengt energie. Waarom? Omdat je het samen doet. Je bent met elkaar bezig om nieuwe plannen te bedenken uit al die gekke en rare tools van ons.

 

Een glimlach zorgt voor verbinding onderling, wederzijds begrip en respect voor elkaar kwaliteiten en ook eigenaarschap voor de plannen. Dus ja, het is onbewust een vorm van teambuilding en ja, dat lijkt bijvangst.

Toch levert die glimlach indirect veel op. En daarom zetten we hem ook in.

Als je een traject met ons hebt gedaan, bekijk de dagen erna eens hoe mensen elkaar durven aan te spreken op plannen. Wordt er in een vergadering nog steeds Ja maar… gezegd, of staan mensen ervoor open om kansen ergens in te zien? Zoeken collega’s elkaar meer op om samen iets uit te werken? Zie je als manager of directeur dat het team de ideeën zelf uitwerkt in plaats van dat ze zitten te wachten tot jij het doet?

Energiek, korte 'runs' en het verder borduren op de input van anderen.

De glimlach komt namelijk ook vanuit een bepaalde trots. Dit hebben we toch mooi even bedacht samen.

Onze glimlach verschijnt ook vaak als we zien dat de stille mensen van een organisatie tijdens een sessie het woord nemen en hun idee vol trots en passie presenteren. De methodiek zorgt ervoor dat de deelnemers meer van zichzelf durven te laten zien.

Kyra van Leeuwen

Speelde als golfster op de Europese Tour. Maakte al vroeg kennis met ondernemen en het trainersvak.

Etienne Verhoeff

Sportjournalist van huis uit, met een bak aan ervaring als presentator op radio en televisie. Etienne is een echte ondernemer.