Opleiding voor Buurtsportcoaches

In deze opleiding voor buurtsportcoaches train je jezelf in allerlei skills die je nodig hebt in je werk als buurtsportcoach. Partijen verbinden. Nieuw aanbod ontwikkelen. Communiceren met bestuurders of binnen de gemeente. Anderen samenwerken.

Je leert met ons anders denken en je krijgt leuke en praktische tools in handen om in te zetten binnen je team en in je werk. Alles vanuit jouw uitdagingen in je rol als buurtsportcoach.

We draaien van alles om. We laten je anders denken. We dagen je uit om uit je dagelijkse vaste cirkel te stappen en anders te durven doen. Net als jij vinden wij ons werk ook leuk, dus een glimlach en energie garanderen we.

De opleiding kan je incompany met je eigen team volgen. Op je eigen locatie, of een locatie regelen wij.
Je kan de opleiding ook online volgen.

 

Wat houdt de opleiding in?

Enerzijds los je je eigen vraagstukken op. Want wat je vragen en uitdagingen ook zijn, we kunnen er altijd mee aan de slag. Anderzijds leer je de tools, zodat je dezelfde manier van denken en werken zelf kan gaan toepassen.

Of je nu op scholen of in wijken actief bent, of juist meer in verenigingsondersteuning. Je vult je rugzak met tools die je in elke rol kan inzetten. Om anders samen te werken en om anders te communiceren.

 

Vraagstukken oplossen met anders denken

Masterclass creatief denkenWaar loop jij tegenaan? Of waar loop je als team tegenaan? Of het nu gaat om het sportaanbod dat je in de gemeente aanbiedt, je zichtbaarheid, het bereiken van de juiste doelgroepen, of misschien wel een communicatievraagstuk. 

We laten je via een omweg van anders denken tot oplossingen komen die concreet en praktisch uitvoerbaar zijn. En die oplossingen kunnen best eens verrassend zijn.

We werken met heel veel soorten tools (werkvormen). Welke tool we kiezen, hangt af van de vraag. Je komt in korte tijd tot oplossingen, op een leuke en interactieve manier. Altijd vol interactie, beweging, snelheid en een lach.

 

Creatieve tools leren

Vraagstukken oplossenOok leer je creatieve tools zelf toe te passen, zodat je de uitdagingen binnen je team, met partijen in de wijk, met scholen of met verenigingen op een andere manier kan oplossen dan je normaal zou doen.

Je leert de stappen. De valkuilen. Maar vooral ook hoe je de tools kan inzetten in je rol als buurtsportcoach. Hoe je daarmee partijen op een andere manier in verbinding kan brengen. Hoe je daarmee anders communiceert.

Met je kennis over creatief denken weet je de vaste (denk)patronen bij jezelf en in je organisatie te herkennen en te doorbreken. En bij die van de partijen waar jij over de vloer komt.

 

Praktische informatie

Wat jij wil leren, of wat je met je team wil leren, daar passen we het programma op aan. Je kiest zelf de onderdelen uit en wij kiezen de juiste mensen erbij.

Duur: Twee dagen (10.00 – 16.00)
Aantal deelnemers: 8 – 15 personen
Begeleiding: twee trainers.

Deze opleiding is incompany aan te vragen, prijs is op maat.

Deze opleiding geven we ook online, in een aangepast programma.

Online opleiding voor buurtsportcoaches

 

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze opleiding voor buurtsportcoaches, of wil je dit met je team (op maat) doen? Vul het formulier hieronder in of neem contact met ons op via Kyra: kyra@start2create.nl of 06-19836263.